De nakna fötternas lycka

Nu kommer fötternas period! Äntligen får våra älskade fötter slippa bli instängda i strumpor och skor – de får kasta av sig allt och beträda allt från mjuk sand, till kittlande gräsmattor, till varma altandäck.

De av oss som gillar nagellack får måla tånåglarna som små konsverk så de blir ännu mer bedårande.

Jag undrar varför många har så svårt för fötter medan andra avgudar fötter? Själv hamnar jag nog mitt emellan, tycker det är fantastiskt att tex sitta med fötterna i fiskspa och låta de små rackarna mumsa på mina apostlahästar tills de blir mjuka som bebisfötter och låter sig smörjas in av en varm olja, det är hallelujah-moment som Kishti på Idol utbrast ibland på den tiden hon satt i juryn. Jag har nog lärt mig tycka om mina fötter mer och mer, också därför att andra har lärt mig av sina egna, mer avspända fotkärlekar – fram för mer fotmassage till folket!

Att gulla med en bebisfot hur mycket som helst är bara bedårande, vad händer på vägen egentligen? Varför är det inte lika ok att gulla med en vuxenfot om bägge gillar det?

Sexuell fotfetischism kan kopplas till allt som har med foten att göra; från klackar, stövlar, strumpbyxor, alla olika sorters skor, allt kring skor och kan användas i rollekar. Varför inte experimentera lite grand?

Hörde ett program på Ligga i P3 som handlade om just fotfetischism och jag tycker det är fascinerande att vi alla är så olika och kan attraheras av olika saker. Mathilda som skrev inlägget på länken har jättesvårt för fötter fast hon gärna tar emot en fotmassage av sitt ex men tycker sina fötter är så fula och vill helst att ingen alls tar i dem, hon skulle nog behöva en fotfetischist som tillbad hennes fötter då kanske hon skulle ändra inställning. I en undersökning i Bologna så sa 47 % av de tillfrågade att de föredrog fötter och tår. Fotfetischism lär vara den vanligaste fetischen.

I en insändare i Expressen skriver en 23-årig man att kvinnors fötter är det bästa han vet  och han skulle kunna kyssa en kvinnas fot i timmar.

Oavsett om det är fetischism eller inte så bär faktiskt era fötter upp er och hjälper till att ta de flesta av oss runt i världen så hur kan du hedra dina fötter idag?

Happy feet
Fanny Hill

Har längden betydelse, Måns?

Den överhunkige Måns Zelmerlöw är på tapeten.
Tänk vilken kille.
Snygg, begåvad, glad och alert och omtyckt av alla.
 
För hur kan man _inte_ gilla Måns?
 
Ingen är ju perfekt, brukar det heta.
Så vad är det för fel på Mums-Mums?
 
Han har talat om längden och den är det sannerligen inget fel på.
Men talar han sanning?
SÅ lång?
Och välsvarvad.
 
Ja, 1,81 cm över ytan är ju faktiskt ganska perfekt det också.
Om det nu stämmer. Kollar man på Flashback och liknande ställen så antyds det att Månsan far med osanning.
Men spelar det någon roll?
 
Spelar längden någon roll?
1,65 cm? Vi skulle gilla Måns lika mycket för det.
 
Men om han nu ÄR 1,81, så är det ju bara att säga grattis.
Då är han perfekt.
Så vete tusan vad det kan vara för "fel" på grabben.
 
Trevlig vår!

Underbart väder- underbara kroppar

Nu börjar blottandets årstid, när kläderna ska av och hud ska blottas och det händer saker i våra fantastiska kroppar.

Jag tror att det som händer i naturen nu med knoppar som svullnar och brister ut i fantastiska skapelser och vackra, färgglada fjärilar som fritt flyger omkring och suger nektar, fåglar som är alldeles rusigt lekfulla och parningsbenägna speglar vad som händer i oss. Vi blir liksom gladare och känner mer hopp inför allt i livet vilket känns i hela kroppen. Det går lättare att hantera det som kändes lite motigt nu när solen skiner och värmer bara ben och armar. Håller ni med?

Det börjar också flirtas mer, tittas, spanas, kännas och fantisera mer ju mer solen är framme. Suget efter en härlig date ökar också…att ta en glass tillsammans, ha picknick, vandra i en grönskande park med hormoner som flyger som frisbees över ens huvuden.

Vad fantiserar du om? Just nu fantiserar jag om en skön helkroppsmassage vilket passar extra bra eftersom det är Massagens dag idag 12 maj, så erbjud någon du har spanat på en massage på valfri del…vem säger nej till en massage? Inte jag i alla fall. Gärna med någon väldoftande olja som afrodisiakum och förresten så finns ju detta lustframkallande ämnen i massor av godsaker som tex mörk choklad, jordgubbar, saffran, ostron, ginseng och potatis. En egen kärleksdryck kanske ska blandas inför en stundande handpåläggning?

Lycka till och njut av er själva och varandra…

Klorofyllstinna Fanny Hill

Var går gränsen?

Läste i veckan om att "ölmagen" är sommarens största "accessoar" och attraktion.
Vad tänker ni, damer?
 
Instämmer ni?
Hissar/dissar?
 
Och kan detta även påverka det ganska sinnessjuka kvinnoidealet?
Kanske även kvinnor kan få ses som de som de ofta är?
Rultiga och goa?
 
Och i olika storlekar och former?
 
Är sexpacket ute? Har en aldrig haft ett sådant så blir en ju lite småglad...
 
Men vad tycker ni, damer?
Är det okej och bra?
Är en ölmage helt okej?
 
Eller ska det vara sexpack fortfarande?
 
Eller var går gränsen?
 
 

RSS 2.0