Det var kanske inte bättre förr - men det var roligare

I helgen besökte jag ett par vänner som nyss blivit med villa.
Just nu renoverar de grundligt och för ett par veckor sedan hittade de gamla porrfilmer gömda i ett skåp. Sådana där filmer som visas på duk - så gamla var de.
Det var kul.

Ännu roligare blev det i helgen när jag fick ta del av deras nya fynd - en bunt gamla goa herrtidningar; ja, så kallade porrblaskor.
Kära nån så kul jag hade åt dem.
Jag var på plats för att hjälpa till med renoveringen men jag kunde inte slita mig från dessa magasin som var till för att egga läsaren. Själv tyckte jag mest att det hela var väldigt komiskt.
I en tidning, från 80-talet, kunde man ta del av ett bildreportage. En ung kvinna hade sex med en (förvånansvärt stilig) man och rubriken löd: "HÄR BLIR PIA AV MED OSKULDEN!"
På nästa sida fanns en ruta med texten: "Ring och hör Pia bli av med oskulden". Sådant funkade då, på det glada 80-talet. Annat är det i dagens tillknäppta pryda Sverige. Har du inte översta knappen knäppt så är du en slyna. Och inte minst: ett offer. Och hujedanmig om medborgarna tillåts fatta egna beslut - som att ringa vad vi förr om åren kallade 071-nummer. Man kan ju träffa på skummisar! (För de finns ju inte ute i samhället...)

Nu rasar så klart feministerna åt mitt porrblaskeglorifierande, men håll i hatten när jag säger att i dessa herrtidningar fanns också nakna herrar.
I ett nummer vek "Bengt, 28, Solna" ut sig. Han intervjuades och han berättade att endast mogna damer föll honom på läppen (välkänt fenomen än idag; kvinnor behöver aldrig oroa sig för att vara utan livets goda).
Bilderna var väldigt osmakliga: Bengt visade upp sin bleka fläbbiga kropp och onanerade sedan framför kameran.

Allt annat än upphetsande.

Av detta lär vi oss att det kanske inte var bättre förr - men det var mycket roligare.

Krönikör Kim - gladporrig i höstmörkret.

Säg hej till Bengt. Vad gör han idag tro?

Uppdrag gransknings "Unicorns" är inte vårt Unicorn Communications AB!!!

Onsdagen den 19e oktober sändes SVT1 Uppdrag granskning. Ett av de bolag som togs upp i pengatvättsanklagelserna mot Prioritet Finans var "Unicorns".
Olyckligt nog finns det 30 bolag som heter något med Unicorn enligt allabolag.se

Viktigast för oss är att understryka att inga av våra bolag; Unicorn Communications AB eller Unicorn Telecom AB är detsamma som det bolag som nämndes i Uppdrag granskning.
Vi vill passa på att påpeka att Unicorn Communications AB och Unicorn Telecom AB har högsta tänkbara rating hos de finansiella upplysningsbolagen. Inte en prick på 17 år.

Nästa blogg blir lite roligare att skriva.

Bästa Hälsningar,
VD Helena Åsberg

Dikter och dejting

I dessa poetiska Nobelpristider är det på sin plats att bjuda på en dikt.

Jag lyfter på luren
Och hoppas på turen
Vill höra en varm röst
Som i den gråa vardagen ger tröst

Spelar in en presentation så inbjudande
Utan alltför mycket trugande
Vill inte verka desperat
Men ändå bjuda in till prat

En fin stämma jag plötsligt hör
Ja, faktiskt ganska många i kör
Meddelandena dimper ner i min lur
Och jag är inte längre sur

Jag svarar på de allra flesta
Räds inte att nya filurer testa
Vissa friare sållas dock bort
De bör hålla sig till sin egen sort

En date är bokad redan ikväll
Hjärtat varmt som en spiselhäll
Jag tar mig till krogen med håret nykammat
En ny, friare attityd jag nu anammat

Uppflugen i baren hör jag en röst
Tillhör min date som vill släcka min törst
Samtalet flyter och ögonen svider
Låren mot varandra intensivt gnider

Hemåt i natten vi vandrar till slut
Men inte för ett snabbt, simpelt skjut
Vill testa flera sorter innan jag bestämmer
Vem som mig i bingen slänger

Ring Phone Café du också.
Följ oss på Twitter.
Gilla oss på Facebook.

Krönikör Kim - som nog inte ska skriva fler dikter.

Böcker och dejting

I dessa Nobelpristider så passar jag på att räkna på fingrarna hur många gånger jag, då jag för första gången bjudit hem någon på hemmadate (smaka på ordet!), först känt mig tvungen att "städa" lite i bokhyllorna.
Litteraturkritiker skulle nämligen skrika i panik om de såg bokryggarna som står uppradade i mina hyllor. Ja, det mesta finns representerat.

Först och främst en massa, massa biografier och memoarer. Det är allt från porrstjärnor som "skrivit" ned det lilla de minns från dagarna som nedknarkade vandrande hål till avdankade popstjärnor som plitat ned sockersöta minnen från fornstora dagar.
Inte särskilt "rätt" i dagens samhälle. Vi ska ju inte bara jonglera tjusiga karriärer med hippa hem och välartade, smarta barn, utan vi ska också hålla näsan nedtryckt i TUNG och UTVECKLANDE litteratur så fort vi får en kvart över.

Men, mina damer och herrar, i mina bokhyllor finns även verk av framstående, seriösa politiker och debattörer. Historie- och religionsböcker ringlar i långa rader och här och där avbryter regelrätta bilderböcker, fyllda av tjusiga modefotografier. För att sedan varvas med de där "fula" böckerna.

Trots att samlingen är komplex och stor har "fel" böcker plockats ned vid vissa väl valda tillfällen. Inget har fått stå i vägen för Ett Möjligt Ligg eller kanske till och med Den Stora Kärleken.
Hade "fel" bokval stått i vägen för ovanstående så hade världen så klart varit väldigt upp-och-ned-vänd, men är man mer eller mindre desperat så vill man inte gärna ta onödiga risker.

En sak är säker: dejtar du på Phone Café så slipper du rensa i bokhyllorna.
Bara en sån sak!

Krönikör Kim - just nu med kranen i Kikki Danielssons "Schlagerliv".

RSS 2.0