The cat is out of the box!

En ny vecka, nya utmaningar.

Vi börjar med Phone Cafés ”Pimp my Dejt” annons som just nu ligger ute i skvallertidningen Se & Hör.

Någon på förlaget satte in vår annons två veckor för tidigt som berättar om vårt samarbete med www.stockholm.com och limousinföretaget O&CT. Den 16e April så står en lång vacker limousin med röda mattan utrullad på Norrmalmstorg i Stockholm mellan kl: 14.00 - 16.00. Vår värd Niclas Krigsman och värdinnor tar emot dejtsugna på torget och på Hotell Anglais som vill boka en blinddejt en magisk vårkväll, dricka bubbel och bli skjutsade till den Italienska krogen Undici. 
Klicka för mer på bannern på hemsidan som säger ”Pimp my date”.

Helgen på linjen var raffig. I lördags kväll var det ett möhippagäng som envisades med att leta en ”herre” till en brud för en ärtig magdans i bästa Chippendaleformat i Malmöområdet. Ingen vet om det blev napp, men om det är några som känner sig träffade därute, så hör gärna av er så vi får kanske få blogga om hur det gick.
Vem sa att Phone Café bara var till för dejtning?

Utan Solsidan så var det fler tjejer under söndagen, även om starten på morgonen var lite trög.
Lönehelg kanske gjorde avståndet från kudden till mobilen lite längre;)

Happy hunting för det du vill finna,
Helena

 


Fy för tomma meddelanden!

Har du undrat varför Phone Café inte bjuder på ”tom luft” när du lyssnar av folks presentationer? Om det kostar pengar så vill man inte ha luft. Luften är ju fri. Cafét ska också spara din tid. Du hinner till månen tur och retur om det ligger ”luftisar” där. Dessutom är schyssta presentationer en försäkran för att hålla på ålderskollen. Min. 18 gäller für alle. På så sätt så lockas inte ”reptiler” till tjänsten lika lätt för att locka med sig 14 åringar. Tomma mess plockar systemet ut automatiskt, basta.

Se filmen om Cornelius Vreeswijk! Hemsida: http://www.cornelisvreeswijk.se/  Vilken man! Säkert inte lätt att leva med på gott och…. Men vilken kraftfull röst, viskonstnär, okompromissbar, jordnära geni En man fylld av blod och som vågade ta för sig av livet helt enkelt, tills hans dagar brann ut. Lyssna bara på ”Somliga går med trasiga skor” en låt att ta med sig i graven. Livets mysterium fångad i en enda låt oavsett man är fattig eller rik.

Jag träffade honom som liten på Barnens Ö. Jag var där som kollbarn på Granliden i slutet på 60 talet. Cornelius jag tror han var där för att hälsa på vänner i personalen. Vi 50 talet ungar fick lyssna på hans visor vid lägerelden. Vi visste inte hur stort det hela var, men vi hade kul på barns vis springandes vid eldkanten, ner i vattnet, i skogsbrynet, för att sen sitta andfådda sjunga "Brev från kolonien" allt i ett enda flöde– en svensk sommarnatt fyllt av en kosmisk helhet. Ett vackert barndomsminne då med löften om en evigt äventyrsfylld härlig framtid, så som det var på 60 talet.

Tack vännen för att du fanns och gav oss musik för många generationer framåt.

Nu ska det bara vara vår- tamejfanJ

Helena


Kärlekstrassel på Solsidan.

Maxad cred till Solsidans Mickan och Fredde som kämpar på med kärleken. Herregud hur mycket relations-miff Herngrens gäng har lyckats klämma in i detta TV format. Ätstörningar, shoppoholicberoende, statusjakt, och trassel mellan lakanen typ varje försök som det skådespelande radarparet Bornebusch och Rheborg bjuder oss på. Allt är verkligen inte fyverkerikul, en del är t.o.m ganska förutsägbart. Men Solsidan är 100% ett skillingtryck över vår tid. Vem hade du varit i Solsidan, vem är du 2011? Tänk noga efter nu och var ärligJ Men som tur är, så är ju livet lättare än i TV-rutan…lyft luren…behöver jag säga mer?

Massor med tjejer inne på Cafet denna söndag kväll, färre män. Hmmm…vadan detta? Bra TV kanske? Maxat kul att just söndag numer är så sensuell och flirtig. Nu undrar vi på redaktion om det motsatta könet upptäcker vad som kokar därinne på linjen?

Jag var på båtmässan i Stockholm i helgen. Massor av killar, få tjejer – och vad händer då? Ingen raggning! Lite konstigt att båtmässan inte är ett ”pic up place” med tanke på att det snart är vår och att det är dating-tillbehöret man köper – en najs båt. Tänk i nya banor tjejer! Ta med bästa plånboken, flirta loss mellan välfyllda båtpryttelmontrar och snygga skeppare, se dig själv vid rodret och hur din nya hubby mixar drinken… (din egen bild i huvudet här)…

Som sagt förr - snart är det vår – tjoho!
Skepp ohoj!

Helena  (skipper med egen jolle)


Alla älskar Zlatan.

Killen är ju en total brudmagnet, lång, mörk, snygg, bolldansande, plirig påg med attityd. We love him! Han har plånkan laddad med dineros och en super-smart-snygg fru Seger (intressant efternamn) OCH söta barn. Dessutom bjuder han på show varje gång han spelar. Komplett svårslagen kombo för vilken svensk kille som helst? Beckaham du är söt, men hallå…

Cafét är ju också en spelplan. Lyft luren - lek ”Zlatan” och sätt tjejernas hjärtan i krysset. Det är ju inte så dumt att låna lite skånsk dialekt och locka damerna med verbalt beskrivet musklade lår och härligt lockigt hår? Sport signalerar uthållighet, tränad kropp, stark och dynamik etc etc Ett litet stalltips alltsåJ

Jag vet att det finns många sportintresserade killar på Phone Café, det märks när sportTv sänder extra intressanta program, då minskar antalet killar linjen för en stund. För att sedan studsa tillbaka när programmet är över.

Men vissa killar verkar vilja hålla adrenalinet uppe med att byta bort boll/puckjakten mot flirtjakt. När katten är borta, japp… då passar ”icke sportnördarna” på att knipa tjejerna. Precis som forskning visar att det är inte alltid är alfahannarna som får para sig med damerna, det finns listiga babianhannar som passar på när TVsportkillarna njuter av Zlatan som älgar kors och tvärs över planen. Så vem är du?

Dribbla in kärleken i din bollhörna den här veckan.

Snart är det vårJ

Helena


RSS 2.0