Klittra mera!

Ylva Franzén som är erotikpedagog har skrivit en bok som heter Klittra mera, som handlar om kvinnans klitoris och att denna fantastiska del av kvinnan bara är till för sexuell njutning. Jag tillhör dem som tycker ordet klittra är ett härligt ord för klittrabärares njutningar ensam eller i sällskap.

Det känns som om kukbärare haft det lättare att uttrycka sin egenstimulering. Att runka har känts oerhört vedertaget och något som alltid funnits och synts såväl i media som i vänkretsar. Inte har jag pratat om att jag klittrar på några tjejmiddagar? Varför är det så? Skulle önska att vi mer öppet kunde prata om njutning och vår sexualitet. Jag får väl börja på nästa middag!

I DN den 11 november står det om kvinnlig onani och ordet klittra där världen runtom oss tycker det är Bloody brilliant.

Tänker återigen på populära dokusåpan Paradise Hotel som går nu där killarna varje gång pratar om att runka och drar i snabeln så ofta det går medan jag inte hört tjejerna prata om att de längtar efter att få en orgasm eller längtar efter att lägga sig och klittra lite. Dessutom används ordet fitta som skällsord av samtliga deltagare ett antal gånger i varje program. Varför är det så? Detta underbara könsorgan som ger så mycket njutning, varför ska det tabubeläggas och användas som skällsord? Den ursprungliga betydelsen för fitta är ju ”våt ängsmark” så det blir lite absurt när jag tänker på det. När Oliver i Paradise Hotel för 20:e gången säger jävla fitta eller ngt liknande så säger han egentligen jävla våt ängsmark. Varför har det blivit så tokigt?

Dags att återta njutningen mer offentligt – låt oss sprida positiva bilder kring kvinnans kön och njutning istället för tvärtom, håller ni med?

Nu åker jag till solen några veckor och lita på att jag kommer att ägna en del av min tid åt att klittra och frossa av sol, bad och njutningar.

Klittrande hälsningar
Fanny Hill

Heta drömmar

I två nätter nu har jag vaknat våt och kåt. Både underbart och frustrerande. I natt var jag en oövervinnelig sexgudinna helt i silver som tog det hon ville ha och inte hade några skrupler alls, kan det vara så att jag kanske vill ha mer av den varan i verkliga livet?

En del tror att det går att styra det vi ska drömma, att det går att lägga in en beställning innan man somnar. Det heter tydligen att man klardrömmer och enligt denna artikel så har 50-70 % klardrömt någon gång i sitt liv. Att klardrömma innebär att jag är medveten att jag drömmer när jag drömmer så jag kan njuta av ett extraliv även på natten. Tänk vilka önskningar och fantasier jag kan leva ut på natten - det är rena Inception-verkligheten, men att det är jag som planterar in saker i mina egna drömmar som jag vill uppleva.

Har ni kollat in Phone Cafe nya hemsida förresten? Tycker den blev riktigt lättläst, vad tycker ni? Förändring och ombyte kan ju ge hög förnöjelse;-)

Dröm vått
Fanny Hill

RSS 2.0