Kärlekstrassel på Solsidan.

Maxad cred till Solsidans Mickan och Fredde som kämpar på med kärleken. Herregud hur mycket relations-miff Herngrens gäng har lyckats klämma in i detta TV format. Ätstörningar, shoppoholicberoende, statusjakt, och trassel mellan lakanen typ varje försök som det skådespelande radarparet Bornebusch och Rheborg bjuder oss på. Allt är verkligen inte fyverkerikul, en del är t.o.m ganska förutsägbart. Men Solsidan är 100% ett skillingtryck över vår tid. Vem hade du varit i Solsidan, vem är du 2011? Tänk noga efter nu och var ärligJ Men som tur är, så är ju livet lättare än i TV-rutan…lyft luren…behöver jag säga mer?

Massor med tjejer inne på Cafet denna söndag kväll, färre män. Hmmm…vadan detta? Bra TV kanske? Maxat kul att just söndag numer är så sensuell och flirtig. Nu undrar vi på redaktion om det motsatta könet upptäcker vad som kokar därinne på linjen?

Jag var på båtmässan i Stockholm i helgen. Massor av killar, få tjejer – och vad händer då? Ingen raggning! Lite konstigt att båtmässan inte är ett ”pic up place” med tanke på att det snart är vår och att det är dating-tillbehöret man köper – en najs båt. Tänk i nya banor tjejer! Ta med bästa plånboken, flirta loss mellan välfyllda båtpryttelmontrar och snygga skeppare, se dig själv vid rodret och hur din nya hubby mixar drinken… (din egen bild i huvudet här)…

Som sagt förr - snart är det vår – tjoho!
Skepp ohoj!

Helena  (skipper med egen jolle)


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Solsidan är bra ^^

2011-03-14 @ 10:33:28
URL: http://rebeckhaam.blogg.se/
Postat av: julia

gillar du solsidan?=)Kan inte du hjälpa mig och lägga en röst på min prinsessa!?=) Vore guld värt!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38169

2011-03-14 @ 10:34:14
URL: http://juliaaker.blogg.se/
Postat av: Helena

Självklart Julia är Solsidan skrattig och kul. Lite för mycket gnäll ibland. Det tar mycket tankekraft och objektivitet att skapa humorTVprogram. Speciellt utan ljudeffekter med bakgrundsskratt och handklapp som gärna amerikanska komedishower oftast har. Tempot är lite lågt mellan varven, men det beror nog på ganska långa scener, som kunde ha klippts ner. Reklamblocken är rekordlångaaaaa, men vi är snälla och väntar in gänget i rutan igen. Som min 13 åriga son sa; mamma jag lider av att se pinsamheterna. Men vet du vad, det är ju en reaktion det med, att bli berörd av det man ser. Då - har man lyckats som manusförfattare och bildproducent. Yes - tummen upp för Solsidan:)

Toodels Helena

2011-03-15 @ 00:26:32
URL: http://www.phonecafe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0