Semesterhälsning!

Hur har ni det där ute? Semestrar ni fortfarande?

Själv turnerar jag lite och upplever också romantik – för första gången på sisådär 200 år.

Denna nya romans får mig att tänka på den uttjatade meningen ”när man slutar leta så finner man”. I mitt fall stämmer det verkligen. Jag reste bort för att uppleva en kul helg med vänner och mitt i alltihop, på en folkfylld gata, mötte jag kärleken.

Kanske är det likadant på Phone Café? Om det nu är med kärlekslust i hjärtat som man ringer dit. Kanske bör man, istället för att SÖKA, SÖKA, SÖKA bara mingla runt lite och se vad som står på. Med ett öppet sinne (och hjärta) så kan vad som helst hända. Och gör det, uppenbarligen.

 

Läste en kontaktannons för ett tag sedan (ja, det finns sådana kvar). En dam radade upp hur hennes blivande skulle vara. Lång, stilig, mustaschprydd, rökfri, inte alltför fet och naturligtvis med ”ordnad ekonomi”. (Vad det sista egentligen betyder har jag aldrig riktigt förstått.)

Avfärdar denna dam då alla som inte är exakt som hon vill att de ska vara? Tänker mig en lång, stilig, rökfri, slank man med ordnad ekonomi men UTAN MUSTASCH! Huvaligen, det går ju inte för sig.

Inte undra på att Sverige är ett singeltätt land.

 

Jag kan avslöja att min nya flamma både är yngre och längre än jag drömt om, men vad gör väl det?

Blicken är den rätta. Och ögonen är bruna. Aaah.

 

Nu ska jag fortsätta semestra. Vi hörs om två veckor.

 

Krönikör Kim – som älskar överraskningar...


En uppläxning!!!

Nu blev det kanske några därute som fick upp förhoppningarna. Nej jag menar inte smisk eller äventyrliga lekar i sommarhettan. Det är en av våra konkurrenter som fular sig och skickar sina besökare fejkade meddelanden. Vill du kolla vad som är fejk? Försök då att koppla upp dig direkt, får du en majoritet av ursäkter från själva systemet att det inte går, eller hänvisningar till annat nummer, så är det fejk. Speciellt när det rör sig om mer än 50% av uppkopplingarna –dygnet runt. Fy skäms! Visst kan man bli irriterad över att det dröjer innan man få svar (vissa är ju mer poppis än andra) eller att vi ibland har släppt in för mycket bus på linjen. Men vad är det för fel med att köra den här typen av tjänster på ett schysst sätt? Kom ihåg att du kan alltid ringa vår kundtjänst om du undrar över något! Kul att match.com numer annonserar i Expressen under ”market news” och skriver i annonstexten; Passar du bäst med en yngre eller äldre partner”?. Oh well, det är ett outslitligt tema på Phone Café. Mest populärt är fortfarande Mrs Robinson temat, ung kille pratar och flirtar med mogen tjej. Klart uppmuntrande och roligare än en dyr face lift. Som gårdagens fotosession vi gjorde för de nya höstannonserna i vecko och tabloidpress med Gittan och Hugo Rosas: http://vimeo.com/26755304 Poppe Linge från bla TV3s Stockholmsnatt var magisk bakom kameran. Hugo har gjort blogg och modellkarriär i raketfart efter det att han vann en dejt i TV med Linda Rosing. Han är klart en värdig arvtagare till Brad Pitt och Tom Cruise. Ödmjuk, manlig, proffsig framför kamera och mycket hot-hot-hot för unga babes och mogna damer. Hugos blogg är just nu en av det hetaste i Sverige http://hugorosas.se/ Hoppas ni nu ligger med nosen i vädret och semstersoftar. Kanske rent av i Visby, det är ju Stockholmsveckan. Hadetmys Helena

Solkyssta medborgare!

Det märks tydligt i Stockholm (och förmodligen i hela landet, men jag vet inte säkert förrän min semester kickat igång och jag tagit mig ut på vägarna) att sommaren är här med semestertider i hasorna. Allting går mycket långsammare och invånarna är lite, lite gladare. Lite slappare, lite slöare. Ett och annat leende möter mig och jag smilar så klart tillbaka, fastän jag är på språng mellan bostad och arbete.

 

Och visst vilar en doft av romantik och erotik över gator och torg?

Blickar möts, tankar vandrar iväg.

Någon vänder sig om och iakttar dig från topp till tå, med det där speciella suget i blicken.

Åh, jag älskar sommaren.

 

Även på Phone Café är stämningen lite mjukare, lite rundare. Fler än vanligt ligger kvar i sängen ”och drar sig”. Färre är de som sitter i bilen på väg till jobbet. Att ligga på balkongen och slappa medan man klickar runt på caféet är också populärt. Och så har vi ju dem som ligger nakna i trädgården medan de knyter nya kontakter… Varm, bar hud under (förhoppningsvis) blå himmel.

 

Medan vissa stämplar ut och går på semester så kommer andra redan tillbaka från förhoppningsvis några härliga, avkopplande veckor.

Själv förbereder jag mig i just detta nu för min första riktiga långsemester sedan skoltiden (vilket inte riktigt betyder 200 år, men inte särskilt långt ifrån).

Soliga dagar och varma, vågade nätter står på agendan.

 

Önskar er en fortsatt fin sommar och jag återkommer snart med ett par somriga inlägg från semestrandet.

 

Krönikör Kim – snart mer än bara solkysst.

 

I denna låt och video kan vi snacka semesterkänsla! Télépopmusik ”Breathe”

Flirta på stranden!

Är en konstart i sig. Nu är det raggning med stil, subtila rörelser, breda leedenden, sängkammarblicks ögon och slowmotionrörelser när sololjan åker på… Pilla ner tårna som potäter i sanden och spana ut över potentiella äventyr. Nu är sommaren här! Fattig som rik, solen och värmen är gratis.

Steg 1; I Stockholm är parkerna ett säkert kort. Vitabergsparken, Tanto, Humlegården, Rålambshovs och Vasaparken är några ställen att bre ut filt och parkera pic nic korgen. Lägg dig på magen, välj ut din flirt, smid en plan själv eller med sällskap hur du ska nå målet och hur långt du vill gå.

Två säkra kort för att få kontakt; ”Men vad kul att du också är här..sist vi sågs på Berras fest…så” (som aldrig har hänt så klart och snart faller minnesursäkten på plats som sen blir en bra story runt parmiddagsbordet).. ”Såg du vart tjejen som sålde glassarna tog vägen?” (har det någonsin passerat en…inte så viktigt, men du tyckte ju att hon hade en glasslåda på magen, kan ju ha varit en korg med kattungar iofs). Steg 2: Spola snabbt förbi inledningen, kallprata max 1min, erbjud en fika alt drink.

Floppar allt ovan. Steg 3; ring Cafét. Folk är där hela tiden. Det märks att kroppstemperaturen har ökat, eftermiddag och efter midnatt är det som mest folk inne. Laddingen ligger i luren!  

På Cafét; förflirta på linjen innan du går till strand eller park och klär av dig. Det stärker självkänslan att veta att fler tänker på samma saker. Dina porer öppnar upp för beröring. Ditt sinne öppnar upp sig för fantasier. När smakar ett nytt möte som bäst? Jo nu!

www.youtube.com/watch?v=2dmFNIYRJ4A  
Ett till tricks i boken för att få napp…

Brassa skönt i solen!

Helena
  


RSS 2.0