Semesterhalvlek

Vecka 30 och semesterhalvlek för många. Det är lite upp och ner med besökandet på linjen just nu. Det märks att folk är på semester, men ibland så blinkar det till vi oanande tider. Mycket folk typ mitt på dagen av någon mysko anledning som jag inte förstår. Har reflekterat över att det inte är fotbollsVM, Lets Dance eller Desperate Housewifes som drar Ni underbara Café besökare åt något annat håll än lite kurr och burr på linjen.
Nop det måste vara familjelivet med semester.

Själv försöker jag ju fånga en IRL dejt på linjen då och då. Det är ju så tråkigt att vara singel mitt i sommarvärmen. Tycker väl att som blond, normalbyggd, humorgalen och med egna tänder, så borde man ju vara en smasching hit bland grabbsen. Det går lite trögt, kanske för att jag hänger på linjen lite senare än dom flesta, typ efter ett på natten och då är det ju inte lika tätt med presentationer. Tips någon egenskap på vad som kan tänkas efterfrågas?
Eftersom det är fullmåne den här veckan, så är det enda jag kan komma på; yla som en varghona. Både i och utanför luren. Kan det vara något?

I will be back:)
Yyyyyyyllll
Helena


Willie Crafoord och jag!

Willie verkar vara en rar pöjk. Hittade ett hyve med input på Wikipedia om Willie. Det myste i magen när jag såg att det är ju killen bakom Rela,la,laxa låten. Myyyys.
Men någon som inte hittade rätt var Västerviks visfestival. Någon hade petat in mitt mobilnummer i Willies spelningskontrakt av misstag. Först ringde arrangören själv och frågade MIG om Willies mobilnummer. Där stannade klockorna helt.
"Har inte det, Googla eller leta upp din artist på Facebook sa jag" och tyckte att jag var rätt så snabb i tanken för att vara född på 60 talet.

Två dagar senare nästa samtal i min lur, Bengt Grafström, känd från Svensktoppen och Ring så spelar vi.
Rena kultkillen! Festivalköret igen!
Han skulle presentera Willie på visfestivalen i torsdags kväll och ville ringa upp mig innan Willie skulle komma in på scen, för att skoja till det lite. Dvs att jag svarade i telefon och säger...Oh nej, jag är inte Willie! Jag lovar! Sluta trakassera mig....
Jag satt ju på planet på väg hem ifrån Spanien när Bengt ringde runt till Bert Karlsson, mig och andra för att skoja till det om alla floppar arrangören lyckats med.
Fick till sist ett SMS ifrån Bengt som sa att allt hade gått som smort. Många garv, även om just min lur bara gav spärrton. Men man kan ju undra vad arrangören tycker om Bengt?
Vågar inte ens fråga det. Däremot tänker jag lyssna på Willie i sommarvärmen. En till 60 talist som raskt svarade mig på sin Facebook sida, vilket av alla nummer som tjorvat till sig. Japp bara en siffra skillde. Heders Willie, du är inte så pretto, mailar alltså med vanligt folk. Tackar ödmjukast:)

Ha ännu en het-het dejtningvecka på linjen och IRL såklart!
Helena

VM Extas!!!

Jag och min mamma är av en tillfällighet i Spanien just precis nu och landet har precis vunnit fotbolls VM.
Det kan kvitta helt om man gillar fotboll eller inte, det är helt galet här. Vilken extas!

Det bubblar blodet av glädje. Man rycks med när spanjorerna springer gatlopp och kastar rökbomber som om det vore värsta kalabaliken i Beirut. Här i Marbella kokar alla av glädje. Jag och mamma sprang gatlopp mellan två barer på torget, en med holländare och en annan med bara spanjorer, dvs lag syd och lag nord. Millisekundrar avgjorde om det skulle bli värsta sammandrabbning eller bara ett schysst kaos när slutsignalen gick efter 116 minuter av slutspel. Vovolerna tjöt och det ringer fortfarande i öronen. Alla bara sprang runt, runt. Det blev ett schysst kaos tack och lov.
Hos holländarna stod klockarna stilla helt.

Hoppas all den här glädjen smittar in i slott och koja, på jobbet och självklart på Phone Café.
Bor det en spanjor i dig, tokglad eller bara för att du ständigt är kontinentalt försenad till allt i livet.
Så fira med oss. Viva la Espana.
Resten av veckan lär servicen i det här landet ligga helt nere.

*Arriba*
Helena

IPhone och hot, fast dejting?

På sommardagarna så kokar Cafet av prat och dejtningsugna.
Troligen för att VM matcherna ligger på kvällstid. Mycket tjejer hänger på linjen då.
Drömscenario för killar som är sportallergiker? 
Men sen drar det igång igen på natten... fotbollsplanen byts ut mot telefon.
Samtalstopparna ligger senare mot midnatt till tvåtiden.
Som på nattklubbarna så finns det alltid ett gäng kvar till morgonkvisten.

Många är just nu ute i båten eller i fritidsstugan och webbdetjar inte.
Kanske är det därför det "kryllar" mer i luren på Cafét i sommarhettan? 
Hormoner, naken hud och nervavkopplande värme, javisst. 
Många har ju skaffat IPhone och det ju i princip samma sak som att ha PCn med sig,
nu när man kanske har lämnat det stora fina PC hemma?
Mja, nästan alla Appar är gjorda för text, bild och video. Några få för röst.

Ett simpelt samtal verkar fortfarande gälla, även ifrån IPhonen. Pang, smack direkt på! Ett samtal i horisontalt läge från hängmattan, på stranden, whereever! Sen en vän i örat. Hummlorna surrar i bakgrunden, huden bränner av stekhet sol. Förväntningarna om mänsklig kontakt i sommarhettan förmedlas av andra... och som du... som vill bli berörd... en röstfrekvens som kittlar till rakt ner i magen.

Njut av kärleksvärmen - på linjen - i sommarhettan - IRL.
Alla i PC crew hälsar
Helena


RSS 2.0