Pirrande leksaker med batteri

Inför sommarens mysiga picknickaktiviteter så gäller det att inte glömma batterierna till alla leksaker som också ska packas in i min korg. Oavsett om jag har en picknick ensam eller med någon så blir leksakerna användbara och det värsta som finns är om batterierna tar slut mitt i det erotiskt sköna i det gröna.

Att njuta och ha sex utomhus är det bästa med sommaren, det ger så mycket mer att vara ett med naturen om jag säger så, håller någon med?
Glädjestunder med lite extra krydda skadar inte, kanske att någon skulle kunna råka se eller gå förbi också…. det gör det bara ännu mer spännande eller vad tycker du?

Jag har en favoritvibrator som är så otroligt stark och skön vilket för mig till hejdundrande höjder när jag själv vill. Ett annat måste under den rödrutiga duken är en fantastisk vacker dildo inköpt i en elegant sexbutik utomlands som är perfekt och kan hålla sig hård hur länge som helst…även om en naturlig alltid är att föredra…

Jag har en röd lackväska där jag samlar allt glidande, surrande, hårda, mjuka leksaker i alla material, storlekar och färger. Bara jag ser den där väskan så börjar det bulta och fuktas på rätt ställe. Häromveckan såg jag någon ha en exakt likadan röd lackväska och jag blev alldeles ställd. Mina knän kändes som gelé och jag undrade vad den personen hade i sin väska, tänk vilka associationer en röd lackväska kan ge!

Det jag också gillar på mina utflykter är jordgubbar, grädde och choklad (gärna flytande) som kan avnjutas på min kropp eller någon annans. Chokladdoppade slickepinnar eller gräddiga jungfrubröst kan stå på den sensuella avsmakningsmenyn.

Jag har hört ryktas om att det finns signaler till andra som vill ha lite alternativa picknickingredienser tex vid nakenbad och som gärna välkomnar sällskap, då kan en binda en röd rosett på korgens handtag för då vet alla initierade att det går bra att komma fram. Ska vi testa det i sommar med röda rosetter? Det kan bli många spännande upplevelser och dejter…

Hoppas vi ses på en picknick i sommar – jag längtar ;-)

Surr surr från
Fanny Hill

Ett av många ljus i mörkret...

Det har väl inte undgått någon att Agneta Sjödin har varit med i matchen igen.
Först var det en mycket dramatisk cykelolycka men när hon väl fick komma hem igen så gjorde hon en sån där väldigt Sjödinsk sak: släppte ut hjärtan och önskade att kärleken skulle sprida sig över hela världen.
 
Så snajdigt. 
 
Jo, visst är det härligt att så många fiffiga kändisar numera är aktiva på Instagram, Twitter och så vidare.
Det lyser ju upp en vanlig dödligs innehållsfattiga vardag. :-)
(Och så klart en trevlig kontrast till allt elände som sker i vår värld.)
 
Har du några härliga tips på aktiva, festliga kändisar?
Ett tag följde jag Anna Book på Instagram men hon blev lite loco efter ett tag och härjade riktigt rejält.

http://phonecafe.se

Aprilväder är pirrväder

Begreppet aprilväder betyder snabba växlingar mellan solsken såväl som hagelstormar vilket gör det intressant kring klädsel och beteenden. Jag tycker att detta dramatiska väder kan visa sig inuti också, det där med känslorna som kommer och går, från att vilja slänga av sig alla kläder och springa naken i vattenspridaren till att sitta och kura framför brasan tillsammans med en varm famn.

Låt mig ge en bild:
Solen skiner strålande, de gula pingstliljorna hjälper till som små solar och det känns och ser ut som en varm sommardag. Genast sätter jag igång med projekten att ta ut alla trädgårdsmöbler, fixa verandan och sätta upp studsmattan. Jag iklär mig vackra, somriga klänningar och tänker på alla rutiga filtar jag ska ha picknick-mys på. Fantasin flödar och de erotiska bilderna kivas om att få plats…

Nu kommer den andra bilden:
Plötsligt skymmer mörka moln allt och stora hagelkorn blöter ner allt det somriga, iskalla vindar från havet får mig att tro att det plötsligt är en kall höstruskig dag gåendes mot vintern, fram med varma jackor, skor, vantar och mössor igen, häng in klänningarna och avvakta med alla trädgårds- och verandaprojekt. Men då kan man ju å andra sidan hitta på mys inomhus… i många olika rum… bara det är varmt…

Kan jag ändå få önska? Jag vill ha ett stabilt väder, tack, så frågan är om jag ska åka till ett varmare klimat och vänta ut det lynniga april här. Eller kanske gå in, krypa in under filten, tända några ljus, dricka något varmt och njuta av en dejt tills vårvärmen har kommit för att stanna?

Många av oss är också förkylda och hängiga denna period och jag tänker på att det måste handla om detta aprilväder, att ta av sig alla kläder för att sedan hålla på att frysa ihjäl är väl självklart ett välkomnande av förkylningar? Men förkylningar kan ju botas av mycket och återigen kommer de där sexiga bilderna kring botemedel…

Aprilväder både inuti och utomhus alltså, jag tror jag sätter mig framför en sensuell film och drömmer mig bort en stund så kanske solen tittar fram när den är klar. Ta hand om er och kramas mycket!

Omväxlande aprilkramar med mycket njutning i önskar

Fanny Hill

Varma dejter på ingång

Sommaren närmar sig med stormsteg.
Vinterns sista suck fick vi uppleva för ett tag sedan då snön återigen föll.
Den gången för att snabbt smälta bort.

Varma vårhelger har vi framför oss innan sommaren slår till på allvar.
Att vara singel kan vara väldigt härligt på våren.
Kanske söker du också en match till sommarens festliga tillställningar.
Men vilken är den bästa mötesplatsen?

Vänners vänner?
Genom jobb/skola?
Phone Café?
Dejtingappar?
Dejtingsidor på nätet?
En fullpackad uteservering?
Ett häng vid bardisken?

Som singel kan livet vara spännande.
En vet aldrig vem som står näst på tur.
"Är detta min nya kärlek?"
"Kommer jag att träffa honom/henne i afton?"

Ja, spännande kan det vara.
Om det inte blir för långrandigt.
Det blir tröttsamt att alltid vara enda singeln på en tillställning med en massa överlyckliga par så långt ögat når.

"Och varför har du inte sällskap, lille vän?"
"För att jag bara nöjer mig med det allra bästa."
"Ouch."

Dejta lugnt och sansat!
Men ta gärna en chansning när den dyker upp.

Phone Café Crew
 
 
 

Vad önskar du dig i påskägget?

Påskhelgen närmar sig och traditionerna står för dörren. Påsken är den största mathelgen, den slår till och med jul läste jag någonstans. Mat, godis, påskägg, färgglada fjädrar, harar, påskkärringar och kycklingar överallt.

Tänk om vi skulle skapa en ny tradition med påskäggen? Som handlar om njutning… det som ger längre njutning än en godisbit som försvinner så snabbt och bara lägger sig som en liten volang ändå…. tänk om du skulle ge dig själv en njutning som du uppskattar längre i ditt påskägg, vad skulle det kunna vara?
Mina fantasier går till en härligt vibrerande liten leksak, kanske en värmande, doftande olja eller något helt annat som ger just Dig njutning. Kanske en vackert, handskriven (ack så sällsynt) lapp till någon du bryr dig om som erbjuder en skön massage med tända ljus eller kanske en date på något spa?

Påskhäxan som far iväg på sin kvast kanske kan tolkas som något annat? En kvinna eller man (det fanns manliga häxor också eller finns) som stoppar in något långt och hårt mellan benen och flyger till en ö och festar hela natten? Min fantasi har nog inga gränser men nog låter det som något annat?

Så låt oss få in lite erotik och njutning till denna helg som rullar in…. använd fantasin och låt det pirra i dig i påsk.

Glatt Pirr!

Fanny Hill som önskar sig många påskägg

RSS 2.0