Bröloppsmiddag med fel urringning

Du läste kanske min blogg för ett par veckor sedan om Möhippan med röj. Sen kom den totala kontrasten. En snuttergo bröllopsmiddag i lördags. Men min pigga närvaro blev pannkaka från början. Jag hade värmt upp hemma med ett litet glas vitt vin, musik, kollat av ev hunks på Cafét.

Till sist lite tidsstressat zippat ihop mig i den svarta siden kalasklänningen med puffbak och rysch runt om. Jag har lagt på mig ett par kilo eller två sedan jag hade den sist. Slängde på mig den svarta kavajen ovanpå. Blev mött med stora tefatsblickar av över hundra personer som under kvällens lopp stirrade på mig,,,men inte i ögonen, utan rakt ner i klyftan. Min klänning hade krympt. Jovisst jag var lite blond och lite partajglad just då, men kopplade inte överhuvudtaget ihop 1+1 blir superklyfta a la big C kupa. Åhhh så pinsamt i typ 5 timmar.

Eftersom majoriteten av gästerna var church goers och jag såg ut som raka motsatsen så var det bara slinka hem redan vid dansen. För det var då en ganska läcker kille kom fram och sa, jag kan inte sluta titta på dina bröst! Rask mars hem genom byn. Paret jag känner var nog bara lättade.

När jag väl var hemma så greppade jag luren, pratade bort en skön stund med ett par trevliga killar som sa att dom gillade fina kvinnliga behag.

Ja - jag vet,,, lite teledejning-linje-snuttefilt i örat. Men det kändes ändå bra.

Nu är det en ny fräsch vecka och en massa fantastiska möjligheter att göra bort mig.

Tror jag börjar med att ringa Phone Café,,,där kan ingen se om jag floppar och rodnar mig kräftröd i fejan.

Love – Peace – Luck på Er alla dejters -  Helena

 


Släng ut TV:n och lyft luren

Äntligen är hösten är här och med den kommer så kallade ”mysiga hemmakvällar” (usch vilket missbrukat uttryck).
Ja, de mysiga hemmakvällarna är ju extra mysiga om man har någon att spendera dem tillsammans med, men i singeltäta Sverige lever väldigt många ensamma. Vi är ju väldigt rädda för att ta kontakt med varandra och inte blir det lättare av alla daddande lagar och regler – tala med en okänd och du kan lätt bli anklagad för både det ena och det andra. Nog om det.
Att ligga ensam hemma i soffan och ”mysa” framför TV:n är sällan särskilt lajbans, och därför vill jag lyfta ett finger och bjuda på ett tips.

 

Släng ut TV:n.

Själv har jag levt utan TV i ett halvår och mina kvällar har fått ett helt nytt innehåll.

 

Istället för att glo på innehållslös skräp-TV och hjärntvättande statstelevision så har jag inte bara läst fler böcker – jag har dessutom blivit mer social.

När mörkret nu faller, med piskande regn och isande stormvindar i bagaget, så blir det många besök hos vänner och bekanta; och jag är inte sen att bjuda hem folk på trivsamma pratkvällar.

 

Singlarna då? Jo, att man lättare träffar någon att hålla i handen, på en privat tillställning än ute på krogen, är ju inte längre någon hemlighet. Och så finns naturligtvis Phone Café. Alltid öppet. Alltid välkomnande. Alltid finns där någon att bekanta sig med – och kanske till och med hålla i handen när stormen går.

 

Så, ut med TV:n och lyft luren!

 

 

Krönikör Kim – förhoppningsvis snart insnöad.


Så här festligt kan man ha det:


Möhippa med Wiktor och Bunnies!

Killar - nu kan ni killar sluta läsa….

 

Möhippa är wow!!! Jag har aldrig i mitt tidigare liv varit på eller fixat en hippa.

I fredags sa det pang. En ”brud to be” som jag känner, är ganska frivol ändå lite konservativ och som också är en högt uppsatt kvinna i maktens korridorer skulle vi fira. Jag hade fått äran att tossa ihop hennes kompisar och vi började med fotografering för en årsalmanacka på www.mohippestudion.se i Stockholm. Alla +40 tjejerna busade med kläder framför kameran. Vi fick fotas en och en med vår artist-make-uppade Brud i allt från lack&läder, till femtiotals outfits i höga klackar. Champagne och fnitter, kameran smattrade på. Efter en finmiddag i city drog vi och vår Brud lagom glada under tassarna till en Playboy Mansion-tema fest på Lidingö. WOW vilken fest. Tack Paul!!!

Pole dancers, grym DJ, eld och kolsyrekanoner, bladkonfetti, på Bryggan, Lidingö. Stort och påkostat. Alla måste ha varit modeller – för ingen av oss hade tidigare sett så mycket vackra människor. Vår brud blev naturligtvis uppsnappad av snyggning-poledancer Wiktor Sjöwall, vips upp på en stol och en dunderhärlig poledansande Wiktor som är proffs med stort P. Han har setts på TV6s ”Stockholmsnatt” i vintras och han är en snackis på stan här i Stockholm. Snygg, vig, och så sexig www.wiktorsjovall.se Equivoke Poledancing is it tjejer!!!

 

Natten avslutades med ett par till glas skumpa och en snabbis in på Phone Café.

Bra stämning där också. Efterfestade lite på linjen. Fick ett nummer till en kille som också varit på samma ö, men en annan fest. Vi ska kanske ses till helgen...

 

Suger på den här karamellen ett bra tag.

Rock on!

HelenaHej höst!

Bang, lät det och så stod fru Höst i farstun.
Iklädd en bylsig tröja, tjocka (men sensuellt tighta) byxor och på ett par stabila stilettklackar klampade hon in, lade sig i soffan och greppade rödvinsglaset.
I andra handen höll hon sin diamantbeströdda telefon och hon knapprade blixtsnabbt med välmanikyrerade fingrar in numret till Phone Café.


Med hösten kommer ju nämligen kärlekslängtan som ett brev på posten.

 

Jag generaliserar vilt nu, jag vet, men nog är det ändå ofta så att under de vilda sommarmånaderna tycker medborgarna om att ”fria och vågade” ila runt på jakt efter nästa byte att fälla, släpa hem och sedan kasta ut. Därefter väntar en tupplur innan det är dags för nästa jaktrunda.

Okej, lite hårda ord, men ni förstår nog vad jag menar.

 

Men nu när fru Höst halvligger i soffan, med håret i strikt knut, söker de flesta någon att hålla i när det blåser hårt på gator och torg, över ängar och i skogsgläntor.

Och eftersom vi gärna stannar inomhus så är det ju tur att Phone Café finns.

 

Känslan av att vad som helst kan hända – och faktiskt gör det – är vad som livar upp när höstmörkret lägger sig som ett hårt åtslutande lock över landet.

 

Varför ge sig ut i kylan i jakt på lite värme, när värmen du söker kan hittas genom att lyfta luren hemifrån soffan?

 

Ring nu. Ditt öde väntar på dig!

 

Kim Krönikör - på en parkbänk nära dig.

Dressman lovar sex?

Ligger i soffan, klockan är 21.59, TV3 på burken, sista reklamblocket efter Svenska Hollywoodfruar. Dressmanreklam – en supersnygg 25årig hunk endast iförd kalsonger discodansar in i 42 tummaren.

En till.. ursnygg ”six pack hunk” dansar glatt & poppigt med en ännu snyggare kalsong, åsså en till…
Alla discodansar till slut och ser ut att ha värsta kalsongkalaset…. Jag lutar mig framåt och blir intresserad.

Vad månde detta leda till? Finaaaaaal; stillbildstagning av vita kalsonger (med snygging i) som i PROFIL täcker upp alla 42 tummen i rutan!!! Wow! Där satte jag mig käpprätt upp i soffan, troligen tillsammans med alla andra straighta tjejer och gaykillar. Vad i helskotta var det där? Ren porr! Men för vem? Shoppar fortfarande tjejer kallingar till sina killar och gubbar? Då kan det ju ”make sense”. Jag skulle ge vad som helst för att få veta vad som rörde sig i reklambyråns huvud när man spikade ihop den här rullen. Tack för pirret Dressman.

På Phone Café har vi tjejer på redaktion alltid gillat att byta könsroller. Dressman har verkligen lyckats, kalsongreklamen som visas på TV nu hade kunnat vara ett klipp ur en ”Sex and the City” episod. Tjejer som ringer in tar för sig – det vet vi. Det vill vi. För det är så mycket roligare att få leka på lika villkor. Erotik, sensualism, sex är roligt och dessutom hälsosamt. I november kommer Hälsomässan i Stockholm att ha temat ”Lust”. Massor av mat och hälsokostpryttlar. Keep ya eyes open vännen – den mässan lär inte handla om knyppling och raggsockor.

Tjejer - glöm inte bort att kolla in när Hugo Rosas är på linjen. Klicka på bannern på förstasidan. Hugo ger dig svar om hur män tänker, speciellt Latino Lovers och män som vet hur man förförJ

 

Fortsatt görgo dejtningvecka.

Helena å resten av the happy Cafe people


RSS 2.0