Glasögonsex sells - Yes!

Häpnadsväckande glamouröst förpackad solglasögonreklam, kolla in Hydes reklamspott på YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=hguDHWFq-BA

Filmen är regisserad av vår svenske Carl-Axel Wahlström på Link Directors.  Skamlöst vackra Stockholmsbilder och fyra små berättelser som säger vad… att det är skämmigt med sex (på något sätt) eftersom det heter ”Walk of shame”…att smyga sig hem efter hot sex. Men du..gör en ball grej av det och dölj dig bakom ett par feta läckra solbrillor. Filmen kommer upp på svenska biografer i februari.

Vad blir nästa steg i reklammakeriet? Solglasögonfetischism? Straighta, gay och odd lovers har sex i ett hav av goggles? Vi ser fram med spänning emot nästa steg av denna lite nyvunna mark av äventyr.

Har hört det mesta på Phone Café, men inte så mycket om solglasögon – ännu - that is. Sedan nyår har det varit relativt lugnt. Det flesta besökare har sina rutiner på linjen, nästan ingen har hört av sig till kundtjänsten, alltså verkar allt fungera. Sporten hetsar upp en del killar och tjejer som liksom fortsätter tävlandet inne på linjen, hitta skönaste dejten eller bara lite mys i luren. Alltså havet är lugnt och när det stormar så slänger vi en blänkare om det. Trust meJ

Vad du än gör därute, ta hand om dig!

Skön flirtvecka önskar Helena o hela Cafégänget


Moralpanik i Sverige?

Någon har porrsurfat på Tullverket? Utredning tillsatt. Artikel i DN förra veckan. Likadant hos Militären. En total paniksituation bryter ut hos ledningen i företaget när någon medarbetare smyger med tassarna på keyboardet och chefen när som helst kan komma in i rummet, eller är just det som är spännande? Fråga: när var det du sist läste om gambling/spel från jobbdatorn? Eller läst om en arbetsmyra som blivit ifrågasatt för att gått ett privat ärende på arbetstid? Journalisterna skjuter på vad? Sex sells! Skapar trovärdighet, mja…

Hänger det här ihop med en debatt som är helt frånvarande i Sverige trots jämlikhetsdebatten joggar på i alla sk. ”seriösa medier”, dvs rätten till kvinnors möjligheter att få vara pilska. På samma villkor som män lägger jag till här.

Som jag skrev i förra veckan, 75% av alla hushållstjänster, föreningsliv, dagis och skolföräldrartimmar görs av kvinnor som också har nästan dagliga shoppinggalopper - gör att pilskminuterna blir tidsmässigt mikroskopiska. Ovanpå detta så räknas kvinnors lojalitet att beta av biggushögarna med jobb på jobbet. Inte så många kvinnor som blir rapporterade som porrsurfare på jobbet kanske…

Är det moralpaniken i svearnas rike som orsakar detta? Tänk och känn efter en minut eller två. Är mäns kåthet självklarare än kvinnors? Jag letar och letar i alla medier jag hittar ingen debatt eller artiklar. Ge mig tips om ni ser något eller en forskningsrapport om det här fenomenet. Så jag lovar att skriva mer om det här.

Men en sak är helt 100% säker,  Phone Café byggdes först i USA för tjejer. Blockeringsfunktion, att ta kontakt om man vill och att alla meddelanden försvinner när man lägger på telefon, fick kvinnor att pröva både romantisk dejtning och hetare samtal med män.  Ett lufthål är att ha luren till hands när tillfälle uppstår för att värma upp kroppen när vardagsstressen och kylan ständigt gör sig påmind? Vi är mest tjejer som jobbar med Phone Café, så vi förstår vad tjejer vill ha. Killarna brukar ju komma när tjejerna är här. Mer om det i nästa blogg.

Med mycket mys på Cafét och härlig dejtingvecka

Helena


Stanna hemma vid spisen..?

Jag var ju bara tvungen att peta in den här spännande länken om vad tjejer verkligen vill ha. Kolla in Times artikel och läs resultatet av forskningen:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1345520/What-women-REALLY-want-To-marry-rich-man-stay-home-children.html

Varför? Har inte råd eller vill välja bort barnen till någon annan var ju ett par av svaren.

På Phone Café går det ju rätt hett till och vi har aldrig riktigt fått veta hur många barn det här blivit på snart 17 år igenom alla dessa millioner av samtal och flirtar.

Cafét är ju både ett ställe där folk oftast hemlighåller sina möten med andra. Men nästa gång du hör någon som vill luta sig tillbaka och låta dig göra jobbet på jobbet, så är det smickrande att få vara den som bär brallorna i huset och gör en snärtig karriär men vänta.... är det smart? Det känns faktiskt ganska lyxigt att få vara hemmafru. Kolla bara in nästa avsnitt av Desperate Housewifes. Livet på Wisteria Lane är ju rätt så spännande, så det saknas ju inte förebilder på TV om hur det ljuvliga hemmalivet kan vara. Många av oss tjejer kan inte vänta till läckerbitarna till tjejer är tillbaka i rutan igen och tänk..det är ändå 2011. Totalt Hedenhös att ens erkänna att hemmalivet kan vara så nice. Men tänker stå för detJ

Veckans kom ihåg: Alla Hjärtans Dag närmar sig med Godzillasteg! Har du fiskat fram din pussbara dejt till den 14e februari?

Fortsatt mysig dejtingvecka i luren.

Helena

 Bojad för livet på webben?

Räkna med att otrohetsdebatten i media kommer att ta fart förr eller senare.
Otrohetssiterna ploppar upp som svampar ur backen. Senast ut är victoriamilan.se, flirtfair.se och lunchdate.nu. Tillsammans med andra sexsiter så fiskar man numer med korrekt böjd krok - dvs raka puckar - "Var otrogen - livet är kort".

30% av singlarna på dejtingsiter är inte singlar utan i någon form av relation säger victoriamilan som är en klon på ashlymadison.com i USA och som har över 6 millioner användare.
67% av männen i Aftonbladets undersökning är otrogna, något pyttemindre för kvinnor.
Andra undersökningar på webben indikerar detsamma.

Men...Sverige är ett rätt litet land befolkningsmässigt. Risken för upptäckt finns trots allt. Suddiga bilder med en del igenkänningsbara bakgrunder ökar kanske den möjligheten. Sen när alla har manglat runt ett varv med varandra i sänghalmen återstår frågan; var det värt det? En del byter ju faktiskt partner efter provkörningen är gjord. Tänker killar och tjejer olika här? Är det en könsfråga med vardaglig diskbänksrealism? I sverige gör kvinnor gör fortfarande 75% av hushållsarbetet jobbar, hämtar mest på dagis och sitter på föräldramöten. Hinner orkar man igångsätta hela apparaten runt en otrohetsaffär undrar väninnorna?

Det känns som om massor män jagar och ligger på som attan på dessa siter, men få kvinnor svarar upp för att strida till egentlig action mellan lakanen. Om det inte är tex familjära situationer som en fest med "tillfälligheter" som uppenbaras, kanske just över samma diskbänk...

Jo, även på Phone Café söker både män och kvinnor äventyr utanför det etablerade förhållandet. Är vi moraltanter om det hela. Nop. Folk får använda tjänsten som dom vill, så länge alla är schyssta mot varandra och lagliga. Men till skillnad mot webben så verkar det som om att "röstäventyret" lättare kan läggas åt sidan när luren läggs på. Då försvinner ju alla meddelanden och samtalet är avslutat. På webben ligger allt kvar - for ever - om inte EU släpper ett nytt direktiv som säger att tex Facebook måste radera ut en profil 100% om ägaren till innehållet vill det. 

Vi finns här i kundtjänsten om du har frågor, maila eller ring.

Ha en härlig vecka på linjen!
Vi hörs,
Helena
RSS 2.0