Bryggmaga..

Vattnet är ljummet, jag ligger på bryggan i bikini, solen värmer det nakna skinnet. Jag ligger på mage, bryggmagar, skönt med träplankornas värme mot huden. Torra vackert gråa granplank. Vispar med ett vasstrå över vattenytan. En liten söt bebisaborre snedglor nyfiket upp mot ytrörelserna. Bredvid mig ligger min nyfunna vackra, kloka man på rygg och blundar bakom solglasögonen. Det är svensk högsommarvärme och jag mår som en prinsessa på toppen av en bakelse.

Men vänta lite…

Nej det är ju vinter och i skrivande stund -23 grader i Stockholm. Internet och dominoeffekter har satt mellanöstern i brand. Den hormonstinne alfahannen Khadaffi är ju självklart den som ger sig sist. Sportlov, Solsidan, Melodifestivalen, fortsatt lågkonjunktur för oss Svennar. Rea på rean. Sverigedemokraterna puttrar till då och då i media – må deras okunniga skägg växa inåt. Jens Byggmark tog VM silver i Garmish P i söndags – kan bli en ny Stenmark, håll koll.

Men vad i helskotta hände med bryggmaga och sommar? Vart är min drömman? Inser sakta att ”sitt ner i båten” för i helvetet! Ha tålamod och var flitig som ett arbetsbi, jobba på drömmen - det ska ju bara gå. Håll fokus som en jägare håller andan innan skottet brinner av.

Kärleken och hoppet finns därute. Du har väl sätt våra ”hjärtan” därute? Under Valentineshelgen så delade våra käcka Phone Café tjejer ut gelehjärtan, nyckelringar och goda vibbar i Stockholms nattklubbsköer. Dom som hade tur fick amors pilar rakt i hjärtat. Det kommer mer skrammel i att-synas-lådan från oss under våren. Hemligt än så längeJ

Dejt on & ha en fortsatt dröm om kärlek i sikte.

Helena


Grattis på Alla Hjärtans alla ni underbara Café gäster!!!

Utan er är vi ingenting!
I USA heter det ju Valentines Day och dagen är uppkallad efter den Italienskfödde Amerikanska skådisen Rudolf Valentino som var stumfilm-Hollywoods förste älskare under 1920 talet. Men innan han trillade av pinnen gifte han sig med Jean Acker, en lesbisk tjej i hela fem dagar, tog slut när hon låste honom ut ifrån hotellrummet på bröllopsnatten. Sen blev han bigamst (gift med två fruar samtidigt) då fick han krypa in i kurran ett tag. Han är numer känd som aktivt spöke i just Hollywood http://www.legendsofamerica.com/gh-celebrityghosts3.html  efter att ha dött blott 31 år i magsår. Inte så snyggt avslut kanske, men ändock en kille som damerna svimmande för. Hur det kommer sig att Amerikanerna sen ville uppkalla denna kärlekens dag efter denne koleriske man, vete katten.

Tips för idag och kanske hela veckan om man nu råkar vara lite back loggad just den 14e februari (borde kanske ha legat runt midsommar va): 

Överaska din käresta med praliner och skumpa (aldrig fel), se till att baxa iväg knottarna och bädda med silkeslakan…
För fridluftsparet; varm choklad, apelsiner, messmörsmackor avnjutes på fårskinnsfäll på den högsta punkten utomhus som det går att promenixa till och behåll stämningen för härligt topp-hångel - när sista tuggan på Skogaholmslimpan är avklarad.
Alla hjärtans för den som inte ännu har en partner...tja vad tror du att jag ska skriva här...stick ut på Sergels Torg med en skylt på magen och vrålyla Ole Sole Mio i medhavd megafon?
Nop, lyft luren såklart, ring Phone Café - häng med här.. som vår dörrvakt Harry säger. Vi bjuder ju på både dejtingmingel och kanske telefonhångel på just Alla Hjärtanes den 14e, varje år!

Kramgoa-röda hjärtan på Dig - Helena


Playgirls på linjen.

Everyone knows a Playgirl. She's the woman who isn't afraid to speak her mind, live her dreams, and pursue her goals. She's the one who's not afraid to pursue the top job at the office - or the cutest guy at the party. And while she can be the warmest, funniest friend you've ever known, she's never afraid to step up and demand what's hers - including her own erotic entertainment. Saxat från Playgirl.com . Lär mer på http://en.wikipedia.org/wiki/Playgirl

What is a Playgirl? 
1973 startades Playgirl magazine som en motreaktion på Playboy. I USA är utbudet av siter, erotiska böcker och tidningar för kvinnor stort.Amerikanskorna har i verkligheten hunnit längre än Svenskorna i myllan av moralpaniken här hemma. Jag trodde inte att förhöll sig så, men näps på lilla svenskanäsan där.

Men det är lite förvirrande i sverige, för Amelia Adamo, Unni Drougge, Mia Skäringer osv är frispråkiga och öser på om sex som om det rådde total erotikliberallism här. Men frågan är mycket mer komplex än så. Tex när TV4s jämställdhetsombud avår när ledningen som nyss shoppat Canal Plus vägrar att ta bort porren ur kanalen. Het debatt uppstår i media, samtidigt som siffror ifrån Conde Nast magazine ”Self” säger att 39% av amerikanskorna porrsurfar. Jovisst, frågan är ännu inte forskad i Sverige, men ändå! Fråga era tjejkompisar vad dom gör framför burken i ensamma stunder.

Phone Cafe kommer att fortsätta att skramla med bjällrorna om att det är en samlingsplats för dejtning.
Men vi märker att tjejer baxar ut svängrummet för den erotiska laddningen. Många damer därinne kör rakare puckar än vi vågat drömma om för 17 år sedan när Cafét startades upp. Vi på redaktionen är tjejer, vi hör och snacket går runt fikaborden hos oss och andra tjejer. Det är så kul, för med alla former av önskningar från tjejerna kommer trycket på oss att leverera bättre service och bättre tjänster. Glöm inte att de flesta tjejer ändå trots allt har konsumtionsmakten och i västvärlden står för mer än 70% av alla köpbeslut, även elektronik och bilar. Tjejers smak och nivå av erotika lär variera precis som vad vi äter. Men det gäller att hänga med i svängarna.

Ha en varm och go Alla Hjärtansvecka
och du…
glöm inte att..När du vill älska….bara ring..

Helena & Cafégänget


RSS 2.0