Njuuuutångest?

Det är laddat som tusan nu när sommaren är här. Det märks att Cafét att det är som ett enda hummelsurr av kroppsligt kemiska önskningar om kärlek och fantasier. Ni killarna är mest på hugget, kanske för att ni sitter hemma och kollar på  VM fotbollen och i halvlek har tid att kolla av linjen.

Sen kommer ju njutångesten när sommaren är här. Kanske man kan kvitta en sommardag mot en vinterdag?
Så brukar jag tänka. Så hur tar man in en härlig sommardag som den här veckan har bjudit på?

Tips, blunda och lukta först, fortsätt att blunda och sen lyssna på alla ljuden runt omkring dig, till sist öppna ögonen och koncentrera dig bara på det vackra du ser. Prova sen att berätta känslominnena för någon så du vet om det funkar. Lagra många, många härliga sommarminnen på din huvudhårddisk och ta med dom in på Cafét. För där inne här det alltid sommarsol. Tack igen alla ni härliga besökare som hänger med oss. Nya som gamla gäster - det är kul att få vara ert andra vardagsrum, sommar som vinter.

Soldejtninghälsningar
Helena


Dreamhack = Kärlek!

Det blir inga rader om The Royal Wedding, ni har redan läst alla klokheter, vitsigheter och fakta. Jo, jag var där och insöp en fantastisk solig dag med tonårssönerna. Det var en fantastisk atmosfär av välklädda, glada, artiga Stockholmare och besökare. Veckans rockenroll-etta i upplevelser slogs med råge av pyssel i Jönköping.

Vi kom på söndagen till en annan planet, Dreamhack som älskas av WOW, CS etc spelande killtonåringar av alla sorter. Hundratals pågar (2% tjejer i spelbåsen - var är ni???) i varje Elmiamässhall. Junkfood av bästa kvalitet, techno/synthpump, Telia, Samsung, Binero-sponsorer, lika mycket GIGABIT som Danderyds kommun använder.
Ett NASA i gympadojjor! Har man aldrig varit med om denna mängd kärlek till dataspel och livsstil får man en chock. Kemiskt fritt från föräldrar... Ett fenomen av 400 frivilliga som backar hela horden av Jolt-coola computer kids. Det är lätt att bli mjuk i kroppen av all passion som ligger i luften i hallarna. Känner igen den från Cafét när det är som roligast, när det är som mest folk på linjen, communityfeeling, alla får vara med, synas och höras lite eller mycket.  Vi har redan bokat nästa Dreamhack i november för våra tonårskillar...och oss...vi följer med..man blir ju som dom man är med:-) Funderar på att bygga ett Dejting-typ-Dreamhack i luren, undrar hur ett sånt skulle låta?

Fortsatt spiffy vecka - vart du än är!
Helena
Älskar...Älskar inte...

Tänk om Victoria eller Daniel ångrar sig innan dom ska säga "ja"... Visst har du tänkt tanken. Vad gör man då? Kör på i alla fall och tänker, ja, ja vi har ju inte avbrutit Love Stockholmkalaset i alla fall och kärlekens ikoner som vi är, så får vi väl hålla vad vi lovar?

Mitt eget bröllp blev inställt efter ett års planering, bara en månad innan "do date". Så jag vet vad det handlar om i miniformat. Argast blev våra mammor. Bröllop är väl ändå mammornas högtid? Romantikens höjdpunkt. Prästen, kyrkan, inköpta kläder, avbokade gästrum, buketter, middagbeställning, presentlistor, musiker, behöver jag hålla på... En mardröm. Men jag är glad att vi sa nej. Vi var inte "marriage marterial". Så det blev ingen match mellan Sverige England. Men två fina ungar fick vi. Inget toppar den presenten. Dessutom tvåspråkiga av naturen.

Hoppas paret Westling & Bernadotte kommer till skott och får evig lycka och må svennehändelser som mitt inte korsa deras vägar.

Love, peace and understanding.
Helena 

Bling-bling i dating

Hängde på Phone Café i helgen.
Jagade som en vampyr i sommarnatten för att hitta en bitbar date. Fick mycket skamliga förslag i örat. Men en filur stack upp som lite udda. Han lovade full service på hemmafronten. Han vill bli hemmaman! Wow, sicken dröm-man. Rena dejtningblinget. Ta hand om huset, ungarna, trädgården, röra ihop gott-gott i köket och sitta vid soffändan och ge fotmassage. Efter att ha beskrivit sig själv som typisk blond, attraktiv 30 plussare (yngre än mig alltså) så borde vilken singeltjej som helst bett om en live dejt. Men ett "moment of clarity" swishade förbi i bland hjärnspånen.
Det känndes som att någon har shoppat åt en. Ingen jakt eller utmaning alls. Konstig reaktion. Allt är ju serverat.
Mycket mysko. Efter att ha tackat för det mycket seriösa samtalet och erbjudandet, tryckte jag stjärna och hoppade ur vår live konversation. Lilla fegis-jag.
Så nu ångar jag mig - såklart.
Ja, ja det blir ett nytt pling i luren till helgen - såklart.

Tallyhoo å happy datingvecka!
Helena


RSS 2.0