Läs "Blonde" & be dazzeld"

Just nu går TV serien The Kennedys på SVT 1. Något som inte nämns i rutan är Marilyn Monroes möten med Mr JFK. Den kärlekskatastrofen som bidrog till hennes död och mycket annat som livar upp adrenalinet och fäller tårar om MM, kan du läsa i Joyce Carol Oates ”Blonde”.

Vilken bok! Overkligt bra skrivet, sträckläsning om en oerhört passionerad, dedikerad, kärlekstörstande tjej som växte upp på flera av 30-talets barnhem i Los Angeles, glamourmodell & jobbade på WW2 flygplansfabriker, exploaterad av många män i tonåren innan hon giftes bort av fosterhemmet som 16 åring. Hon hann med tre äktenskap, bla USA absoluta baseballegend ”Joe Di Maggio”, och blev 50 talets Brangelina-par.

Som Elvis så pillertrillade hon sig fram redan ifrån tonåren till graven. Men det stoppade inte Miss Norma Jean Mortenson Baker (som hon egentligen hette) att marknadsföra sig själv och kärleken till 110% på bioduken. Hon var ett geni både framför och bakom kameran. Hon såg, vred, tvingade regissörer och crew till omtagningar och perfektion bortom tålamod. Studiofolk hade en hatkärlek till henne för just det och att hon kom sent till inspelningarna, eller inte alls. Hon stal showen i alla filmer. Men hennes ”starquality” gav alla bakelser på bordet för alla på lönelistan. Men inte för henne själv, hon dog utfattig, utan barn. Hennes motto: jag lever för kärlek, inte pengar. Right on Norma. Kanske var det just det som krävdes för att hon skulle kunna ge 100% av sitt konstnärskap?

Men om Norma hade levat idag kanske hon hade fått hjälp. Jag tror hon hade grundat sitt eget filmbolag, dammat mattan med gubbarna vars regnskog av kön förnedrat henne och istället skapat en grogrund av revanschlusta. Hon hade skrattat mot oss med sin perfekta frisyr och Marilynmum in i kameran från Larry Kings CNN egen stol, skrivit sina egna realityshows, adopterat fler barn än alla Hollywoodkändisar tillsammans, kanske satsat på EkoEnergi för att få fortsätta älska en levande planet, kanske kommit på och drivit Phone CaféJ kanske…kanske…ett evigt lusthus fyllt av passion, kärlek och sökande…

Varma solstrålar på din hud och härligt vårpirr  - Helena & The Café Crew


Lyckad Pimp my Date!

I lördags vibrerade Stockholm av sol och vårvarma Stockholmsflanörer. Vår limousin stod uppställd på Norrmalmstorg och Stureplan. Förbipasserande vred på nackarna när ”Barbie goes Rock” sträckte ut sig på huven för att signalera uppdraget; kom hit, ni singlar – anmäl er för att åka i limmon ikväll, sippa på gott-gott, mingla och blinddejta.

Första gänget som fick åka med kom straxt innan sjutiden till Hotell Anglais. DJn inne på Anglais spelade soft pop och lounge, stämningen var förväntansfull, bubblig och skön bland alla våra 25-35 åriga dejters. Tre limousinturer skjutsade iväg de tre gäng som efter en timmes limmoglidartur gick till nattklubben Undici. Alla deltagare hade bytt nummer med varandra, var supernöjda och rullade hem på hörntänderna vid tretiden på natten.

Mer bilder kommer snart upp. Planen är att vi ska köra fler Pimp my date events i år. Så håll i solhatten och koll på våra hemsidor.

Filosofiskt kan man ju i och för sig undra om Phone Café är som match.com och Mötesplatsen? Dvs där dejtingpubliken har siktet inställt på ”seriös” dejtning? Sanningen: Ja det är mycket ”korta puckar typ dejtning” och en del ”bara snack utan dejtning” som händer på Cafét.

Men det vi hör är en blandad publik på linjen.

Fredag och lördagskvällar är det mycket preparty, efterfestare, vill-ha-någon-att-gå-ut-med, så väl som gänget som börjar trillar in efter midnatt och som inte fick napp i baren. Dom prövar lyckan en gång till i mobilen innan kraschhatten mot kudden slår till. Det är därför allt mellan ”anonyma  kamelonter” och färglada superpumor samsas på Cafét.      Det finns helt enkelt framkoppling och hjärterum fur alle.

Nu är det vår- tamejfan:-)

Helena med the rock steady PC crew!

PS. Mer om Barbie goes rock på http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.175227449163213.38239.171174209568537#!/barbiegoesrock


"Häng" med Café!!!

Råkar du vara i Stockholm i helgen och är very singel? Ta chansen och gå ner till Norrmalmstorg på lördag kl 14.00 - 16.00 och anmäl dig till en "Pimp my Date" kväll. Det är kul att åka limmo, dricka bubbel och flirta ohämmat med andra singlar. Första turen går ut 19.00 ifrån Hotell Anglais vid Stureplan. Skulle du vara en nattuggla så kika ner till oss på Undici på Grev Turegatan 30 och mingla med oss, alla som fick åka med limousinen och som vid det laget är i fin form för kalas. Klicka på bannern på www.phonecafe.se eller kolla in annonsen i Hänt Extra, Se&Hör, Amelia eller kvällspressen för att få mer detaljer. Mingelbilder på det hele kommer sen upp på både Phone Cafés Facebooksida och hemsidan såklart:)

Nu anar du att vi på redaktionen har fått fnatt. Är inte Phone Café ett tillhåll för anonyma? Mja.. man kan nog tro så eftersom det är lätt att köra med lite "låg profil" på linjen. Men eftersom gäster genom åren har hört av sig med tack-mails och bebisfoton, så vet vi att det finns en glad skara som är öppna för the wild and a bit crazy things utan "gardinen nerdragen". Så häng på...

Missar du den här chansen så kommer nya möjligheter att hänga med. "Pimp my Date" aktiviteter blir det bla i Kungsträdgården i sommar. Även Göteborg och Malmö is in the limelight för a bit of the dating pie alive med oss. Så håll koll här, det blir på våra hemsidor som eventen kommer upp.
Glamour-limousinen, bubbel, mingel, make up och dejter är ju dessutom 100% Gratis!

Enjoy!
Helena å hela Café gänget


Gästbloggare Lila har hängt på Cafét


Halloj i vårsolen:-)
Jag är very singel, bor i Solna, heter Lila och har fått äran av
Phone Cafes redaktion att skriva en liten gästblogg.
Jag brukar ringa som mest på kvällen,
men det har hänt att jag har ringt på dagen från soffan,
sjukskriven och lite varm i kroppen av feber.

Jag fick kontakt med linjen för att jag mailade in till info@phonecafe.se för att fråga några saker om dejtingtips.
Vi har mailat lite fram och tillbaka och nu har jag faktist fått snurr på min dejting.

I februari träffade jag fyra killar från linjen, varav två var jätteintressanta.
En av dom två tyckte dessvärre inte att jag var intressant och den andra
har jag faktiskt haft ett fårhållande med i 3 månader.
Han har nu flyttat utomlands och vi kommer inte kunna fortsätta vår relation tycker jag.

Jag var återigen på linjen i lördags kväll.
Snack om att jag blev glatt överraskad över hur mkt folk det var där inne.
Sista jag var inne var ju runt jul och nyår och då var det lite
tyst och tråkigt och någon intressant person här och där dök upp,
men det verkade som folk hade fullt upp med julbestyr.

Det första jag möttes av var 3 superhärliga killar på rad,
jag älskar röster och fastnar mycket för just det.
Den ena killens press var något kort och tråkig men han lät såå snygg,
han var dessvärre upptagen såklart med att snacka med någon annan tjej som hunnit före, knorr.

Den andra killen skickade jag lite meddelanden till, men han satt på jobbet och kunde inte prata.
Jag fick hans nr och vi bestämde att vi skulle höras på onsdag kväll.
Tycker han verkar vara min typ. En lång mörk kille som jobbar med it.
Perfekt tänkte jag då har man någon som kan fixa datorn hemma ;)

Sen började jag prata med mister X, en Malmökille i
30 årsåldern med en mycket mörk vibrerande röst som verkligen fick mig på fall.
Tyvärr så var denna kille gift och jag vet intie riktigt om jag skall våga träffa honom.
Vi har mailat lite. Tänk om man trillar dit och så blir man bara olyckligt kär, jag får se hur jag gör!

Ringde in en snabbis på min lunchrast idag.
En del riktigt trevliga killar där inne faktiskt,
men lyckades inte riktigt hitta vad jag söker.
Ska plinga ikväll och pröva min lycka...skulle så gärna vilja hitta en
liten vårfling och kanske nån mysig att dela sommaren med...

Återkommer om jag får för redaktionen med lite mer info om min lycka på linjen...

Kram Fröken Lila

Måste bara får bjuda på en liten kul video om mina Norska vänner:-)
Pussar

http://www.youtube.com/watch?v=LMvoFETJlMU 


RSS 2.0