Dags att skörda frukterna

Jag tänker att människan och naturen på något vis lever i en symbios, oavsett vad man bor. Kanske det blir närmare av att bo i och väldigt nära naturen, det går bokstavligen under skinnet, årstiderna lever i en och då tänker jag inte bara på Fäbodjäntans praktiska lösningar kring frukt och grönt utan att vi alla blir påverkade även sexuellt av det som händer i naturen.

Nu är det skördefester och höstmarknader runtom i landet tex startade Sveriges största skördefest - Ölands skördefest, igår och vackra, fylliga, oranga pumpabilder fyller ens näthinnor på hemsidor och i sociala medier. Alla pyntar och piffar sina trädgårdar, grindhål och stenmurar samt sig själva, det är en fantastisk helg och dessutom visar alla konstnärer sina alster och det är mycket mat och dryck utomhus.

Alla sinnen får vara med, det är färg, form, smak, doft, känsel, socialt och solen skiner över alla. Kläderna tas av och människor är gladare än någonsin. Som om detta är sista chansen att njuta av den här formen social, fruktig eufori innan hösten och vintern träder in på riktigt och det blir andra fokus som prioriteras.

Sexleksaker är härliga men ekologiska gurkor och annat är också väldigt roliga att leka med och att gå runt och tänka på detta vid skördemarknader gör att det blir extra lustfullt och pirrigt både här och där, eller hur?

Önskar er en både inre och yttre skördefest och ta vara på alla sinnen i samklang med naturens vackra utbud som även vi är en del av.

Njut!
Fanny Hill

Ta hand om oss

I dessa förkylningstider har vi chansen att ta hand om varandra med hudhungrig beröring, rösthonung och omtänksamma sinnen. Kanske ta ett ångbad med en vän, lägg i örter och andas in tillsammans med något att släcka törsten bredvid sig.

Jag tänker att allt går att göra njutningsfullt men att vi ibland kan vara för lata eller bekväma för att orka göra det där lilla extra, den där lilla guldkanten men om jag skulle skriva en logg på allt jag gör nog skulle jag ha tid att byta ut något (tex titta på facebook) en stund mot något mer njutningsfullt för mig eller tillsammans med någon. Ett förslag är att njuta av sig själv och sitt kön, ensam eller tillsammans med någon/några.

Att onanera sig frisk är också ett knep, det känns så mycket bättre efter en rensande orgasm. Oavsett om jag är förkyld eller inte så är orgasmen så läkande och uppfriskande. Inför ett möte kan det vara en riktig energihöjare och ge sig själv en orgasm. Testa!

Jag läste i en artikel i Aftonbladet att det gick att undvika prostatacancer ju mer man onanerade och enligt undersökningen säger forskningsprofessorn: Ju oftare du tömmer rören desto mindre finns kvar som kan skada cellerna.

En annan artikel i Solo säger att onani kan bota sötsug och enligt den amerikanska hälsoexperten så kan 10 min onani per dag göra en både piggare, gladare, friskare, mer fit, avstressande samt dämpa sötsuget. Betydligt hälsosammare och skönare än att ta en relaxande drink efter jobbet.

Nu ska jag klittra en stund
Fanny Hill

Lustsäkert

Läste i en artikel att 97 webbsajter blivit hackade varav många var datingsajter, vilket kan leda till många problem. Framför allt går det inte att känna sig trygg på någon av dessa sidor. Vidare står det i artikeln att den kända otrohetssajten Ashley Madison blev hackad och hackarna läckte ut känslig information om 30 miljoner nätanvändare.

Man kan tycka vad man vill om otrohet, men jag tänker att det är upp till var och en att ta de vuxna valen och besluten i en relation. Framför allt ska inte några hackare publicera dessa data som kanske leder till splittrade familjer som i annat fall kanske skulle fungera bra ändå. Vissa kanske skulle påstå att lite otrohet till och med kan krydda relationen, men om detta råder det delade meningar.

Tack och lov för telefondejting och caféet där det går att ringa anonymt och där all samtalsdata slängs direkt! Det går ju dessutom att ringa från kontantkort med Tele2 och 3 vilket gör det ännu tryggare om det nu går.

I vårt moderna informationssamhälle syns allt vi gör på datorn och kan spåras av de som kan. Det är inte lika lätt med teletrafiken eftersom samtalen raderas direkt efter att telefonen läggs på, vilket innebär att det inte går att använda samtalsinformation. Känns säkert, eller hur? Ett av skälen till att ringa in på caféet kan just vara att vilja vara anonym för att känna sig för lite grand och kanske lära känna en person i lugn takt utan att röja sin identitet. Eller kanske bara för att busa lite?

Hösten är på ingång och i takt med att löven faller av träden så klär vi på oss mer även om vi säkert har några fina sensommardagar kvar att njuta av eller kanske till och med bada på och gärna utan kläder. Det gäller att suga ut det godaste av värmesäsongen, har någon tips om hur vi förlänger säsongen så mottages det tacksamt.

Ta hand om er därute!

Fanny Hill

RSS 2.0