Underbart väder- underbara kroppar

Nu börjar blottandets årstid, när kläderna ska av och hud ska blottas och det händer saker i våra fantastiska kroppar.

Jag tror att det som händer i naturen nu med knoppar som svullnar och brister ut i fantastiska skapelser och vackra, färgglada fjärilar som fritt flyger omkring och suger nektar, fåglar som är alldeles rusigt lekfulla och parningsbenägna speglar vad som händer i oss. Vi blir liksom gladare och känner mer hopp inför allt i livet vilket känns i hela kroppen. Det går lättare att hantera det som kändes lite motigt nu när solen skiner och värmer bara ben och armar. Håller ni med?

Det börjar också flirtas mer, tittas, spanas, kännas och fantisera mer ju mer solen är framme. Suget efter en härlig date ökar också…att ta en glass tillsammans, ha picknick, vandra i en grönskande park med hormoner som flyger som frisbees över ens huvuden.

Vad fantiserar du om? Just nu fantiserar jag om en skön helkroppsmassage vilket passar extra bra eftersom det är Massagens dag idag 12 maj, så erbjud någon du har spanat på en massage på valfri del…vem säger nej till en massage? Inte jag i alla fall. Gärna med någon väldoftande olja som afrodisiakum och förresten så finns ju detta lustframkallande ämnen i massor av godsaker som tex mörk choklad, jordgubbar, saffran, ostron, ginseng och potatis. En egen kärleksdryck kanske ska blandas inför en stundande handpåläggning?

Lycka till och njut av er själva och varandra…

Klorofyllstinna Fanny Hill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0