Lustsäkert

Läste i en artikel att 97 webbsajter blivit hackade varav många var datingsajter, vilket kan leda till många problem. Framför allt går det inte att känna sig trygg på någon av dessa sidor. Vidare står det i artikeln att den kända otrohetssajten Ashley Madison blev hackad och hackarna läckte ut känslig information om 30 miljoner nätanvändare.

Man kan tycka vad man vill om otrohet, men jag tänker att det är upp till var och en att ta de vuxna valen och besluten i en relation. Framför allt ska inte några hackare publicera dessa data som kanske leder till splittrade familjer som i annat fall kanske skulle fungera bra ändå. Vissa kanske skulle påstå att lite otrohet till och med kan krydda relationen, men om detta råder det delade meningar.

Tack och lov för telefondejting och caféet där det går att ringa anonymt och där all samtalsdata slängs direkt! Det går ju dessutom att ringa från kontantkort med Tele2 och 3 vilket gör det ännu tryggare om det nu går.

I vårt moderna informationssamhälle syns allt vi gör på datorn och kan spåras av de som kan. Det är inte lika lätt med teletrafiken eftersom samtalen raderas direkt efter att telefonen läggs på, vilket innebär att det inte går att använda samtalsinformation. Känns säkert, eller hur? Ett av skälen till att ringa in på caféet kan just vara att vilja vara anonym för att känna sig för lite grand och kanske lära känna en person i lugn takt utan att röja sin identitet. Eller kanske bara för att busa lite?

Hösten är på ingång och i takt med att löven faller av träden så klär vi på oss mer även om vi säkert har några fina sensommardagar kvar att njuta av eller kanske till och med bada på och gärna utan kläder. Det gäller att suga ut det godaste av värmesäsongen, har någon tips om hur vi förlänger säsongen så mottages det tacksamt.

Ta hand om er därute!

Fanny Hill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0