Vad önskar du dig i påskägget?

Påskhelgen närmar sig och traditionerna står för dörren. Påsken är den största mathelgen, den slår till och med jul läste jag någonstans. Mat, godis, påskägg, färgglada fjädrar, harar, påskkärringar och kycklingar överallt.

Tänk om vi skulle skapa en ny tradition med påskäggen? Som handlar om njutning… det som ger längre njutning än en godisbit som försvinner så snabbt och bara lägger sig som en liten volang ändå…. tänk om du skulle ge dig själv en njutning som du uppskattar längre i ditt påskägg, vad skulle det kunna vara?
Mina fantasier går till en härligt vibrerande liten leksak, kanske en värmande, doftande olja eller något helt annat som ger just Dig njutning. Kanske en vackert, handskriven (ack så sällsynt) lapp till någon du bryr dig om som erbjuder en skön massage med tända ljus eller kanske en date på något spa?

Påskhäxan som far iväg på sin kvast kanske kan tolkas som något annat? En kvinna eller man (det fanns manliga häxor också eller finns) som stoppar in något långt och hårt mellan benen och flyger till en ö och festar hela natten? Min fantasi har nog inga gränser men nog låter det som något annat?

Så låt oss få in lite erotik och njutning till denna helg som rullar in…. använd fantasin och låt det pirra i dig i påsk.

Glatt Pirr!

Fanny Hill som önskar sig många påskägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0