Shoppingpower = pussypower?

Så var det min tur att blogga. Vill passa på att välkomna redaktör Kim. Lite sent påkommet kanske eftersom att han redan har bloggat två gånger. Men vi kompletterar varandra nicely härinne. Hoppas du tycker också kan njuta av Kims underfundiga och roliga rader.

Dagens tema; shoppingpower = pussypower. Yes de söta kissekatterna som tar köpbesluten i västvärlden som allra minst, ca 55-80% är; Kvinnor!!! T.o.m bilar och elektronik, men enligt forskning så vill mannen vara den som halar upp plånkan i kassan (och det kan dom väl få)*smiley*

Så vad har Phone Café med REA att göra? Jo, i fredags började NK REAn och andra reor runt om i landet. REOr skapar upphetsning ska gudarna veta. Vad är ett par ”rätt” håliga Boss jeans för halva priset om inte likvärdigt med en sexupplevelse? Passa på killar, nu är vi uppvärmda. Favoritsporten som heter ”få mest för pengarna” och den ger värme i kroppen, tro mig! Som att komma hem med ett fällt byte från savannen. En sann trofé!

Lätt kaxig och skön i kroppen, så blir det klart roligare att ringa mingla på Cafét. Som singel eller dyl, så måste man ju visa upp bytet för någon. Bäst är rea på lakan, speciellt ifrån fina Lexington eller Raffe Lauren. Viken grym raggningsreplik på linjen; ”du - jag har precis hittat lakan med bomull mjuk som insidan av mina lår, vill du krypa ner i min vinnartrofé? Fantasin skenar här!!!

Det knepiga med REOrna är att de har blivit lite komplicerade och att man numer måste informera sig ordentligt. Det läggs ut fina pryttlar under hela rean. Vilket gör att man inte måste slita peruken av tjejerna runt omkring en själv första dagen portarna slås upp i shoppingtemplet. Varje år börjar rean tidigare. NK är en bra måttstock. 2009 började rean 1a juli. 2010 måndagen efter midsommar.

I år startade den i fredags den 17e juni… och som vanligt räcker rean hela juli ut. Hmmmm… snart krockar den ju med mellandagsrean. Inte bra. Det är ju den spännande väntan, startskottet och den vilda jakten man vill åt. Kvinnornas jaktsäsong helt enkelt. Lite mindre frisk luft, men åhhh vilken härlig oxitycinrusch när bytet är fällt.

Enjoy det regniga vädret med en stund med le mobile i myssoffan, tillsammans med alla andra som är i samma mood. Love - Helena




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0