Flirta på stranden!

Är en konstart i sig. Nu är det raggning med stil, subtila rörelser, breda leedenden, sängkammarblicks ögon och slowmotionrörelser när sololjan åker på… Pilla ner tårna som potäter i sanden och spana ut över potentiella äventyr. Nu är sommaren här! Fattig som rik, solen och värmen är gratis.

Steg 1; I Stockholm är parkerna ett säkert kort. Vitabergsparken, Tanto, Humlegården, Rålambshovs och Vasaparken är några ställen att bre ut filt och parkera pic nic korgen. Lägg dig på magen, välj ut din flirt, smid en plan själv eller med sällskap hur du ska nå målet och hur långt du vill gå.

Två säkra kort för att få kontakt; ”Men vad kul att du också är här..sist vi sågs på Berras fest…så” (som aldrig har hänt så klart och snart faller minnesursäkten på plats som sen blir en bra story runt parmiddagsbordet).. ”Såg du vart tjejen som sålde glassarna tog vägen?” (har det någonsin passerat en…inte så viktigt, men du tyckte ju att hon hade en glasslåda på magen, kan ju ha varit en korg med kattungar iofs). Steg 2: Spola snabbt förbi inledningen, kallprata max 1min, erbjud en fika alt drink.

Floppar allt ovan. Steg 3; ring Cafét. Folk är där hela tiden. Det märks att kroppstemperaturen har ökat, eftermiddag och efter midnatt är det som mest folk inne. Laddingen ligger i luren!  

På Cafét; förflirta på linjen innan du går till strand eller park och klär av dig. Det stärker självkänslan att veta att fler tänker på samma saker. Dina porer öppnar upp för beröring. Ditt sinne öppnar upp sig för fantasier. När smakar ett nytt möte som bäst? Jo nu!

www.youtube.com/watch?v=2dmFNIYRJ4A  
Ett till tricks i boken för att få napp…

Brassa skönt i solen!

Helena
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0