Playgirls på linjen.

Everyone knows a Playgirl. She's the woman who isn't afraid to speak her mind, live her dreams, and pursue her goals. She's the one who's not afraid to pursue the top job at the office - or the cutest guy at the party. And while she can be the warmest, funniest friend you've ever known, she's never afraid to step up and demand what's hers - including her own erotic entertainment. Saxat från Playgirl.com . Lär mer på http://en.wikipedia.org/wiki/Playgirl

What is a Playgirl? 
1973 startades Playgirl magazine som en motreaktion på Playboy. I USA är utbudet av siter, erotiska böcker och tidningar för kvinnor stort.Amerikanskorna har i verkligheten hunnit längre än Svenskorna i myllan av moralpaniken här hemma. Jag trodde inte att förhöll sig så, men näps på lilla svenskanäsan där.

Men det är lite förvirrande i sverige, för Amelia Adamo, Unni Drougge, Mia Skäringer osv är frispråkiga och öser på om sex som om det rådde total erotikliberallism här. Men frågan är mycket mer komplex än så. Tex när TV4s jämställdhetsombud avår när ledningen som nyss shoppat Canal Plus vägrar att ta bort porren ur kanalen. Het debatt uppstår i media, samtidigt som siffror ifrån Conde Nast magazine ”Self” säger att 39% av amerikanskorna porrsurfar. Jovisst, frågan är ännu inte forskad i Sverige, men ändå! Fråga era tjejkompisar vad dom gör framför burken i ensamma stunder.

Phone Cafe kommer att fortsätta att skramla med bjällrorna om att det är en samlingsplats för dejtning.
Men vi märker att tjejer baxar ut svängrummet för den erotiska laddningen. Många damer därinne kör rakare puckar än vi vågat drömma om för 17 år sedan när Cafét startades upp. Vi på redaktionen är tjejer, vi hör och snacket går runt fikaborden hos oss och andra tjejer. Det är så kul, för med alla former av önskningar från tjejerna kommer trycket på oss att leverera bättre service och bättre tjänster. Glöm inte att de flesta tjejer ändå trots allt har konsumtionsmakten och i västvärlden står för mer än 70% av alla köpbeslut, även elektronik och bilar. Tjejers smak och nivå av erotika lär variera precis som vad vi äter. Men det gäller att hänga med i svängarna.

Ha en varm och go Alla Hjärtansvecka
och du…
glöm inte att..När du vill älska….bara ring..

Helena & Cafégänget


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0