Prövningens tider.

Häng med nu! Här kommer ett gäng rappa nyhetsbulletiner ifrån Phone Cafés newsdesk.

1. Telias teleräkningstrassel som rapporterades för ett par veckor sedan, har upphört. Problemet gällde alla tjänster som har 0939 nummer. Felet berörde endast televäxlar men är som sagt löst.

2. Tjejer! En man ringer in och säger att tjejerna inte får hans meddelanden och att det är fel på vårt system. Det stämmer inte. Vi testar Phone Cafes tekniska funktioner varje dag. Dessutom brukar folk bli arga om viktiga delar i systemet inte fungerar och då höra av sig till kundtjänsten. Vi har försökt att ringa numret som mannen sprider på linjen, men vi får meddelandet att "numret inte existerar".

3. Veckans ursäkt och block. En herre har då och då ringt Cafét och andra bolags teledejtninglinjer och försökt att rekrytera damer för sin ekivokare filmproduktion. Mannen har bett om ursäkt att han stört vår kvinnliga publik och lovar att inte återkomma.

4. Förra veckans "orättvisa". Vi blev dömda i RO (Reklamombudsmannen) för en reklamfilm med Ellen och Porschen. Vad ska man säga? Vi informerade RO att Ellen och hennes dåvarande make Jocke mekade och körde Sveriges snabbaste Porsche i uppvisningar på Sveriges racingbanor då filmen producerades 2007. Därför var paret extra intressanta att sponsra. Vi producerade filmen gemensamt och ingen av oss tänkte på att Jocke hade mer paltor på sig än Ellen i de sista filmsekunderarna där Jocke dyker upp och får åka med Ellen - där hon sitter vid ratten. 
Vi tar gärna en debatt i vilken TV soffa som helst om det här ämnet och just den här reklamfilmen. Vi förstår ROs regler, men undrar varför ingen anmälde oss för reklamfilmen med Natasha Peyre? Där den unge man hon lockat till sin båt har ännu mindre kläder än henne själv? RO bryr sig inte om vad vi säger eller lyssnar inte på hela "storyn". Tittar man på Phone Cafés annonsering så byter vi ofta könsrollerna. Ingen kille har hittills klagat. Kanske för att det finns en viss spänning som kittlar? Ingen part ska behöva bli förnedrad oavsett kön eller tillhörighet - basta! Filmerna ligger på www.phonecafe.se förstasida. Gör din egen bedömning och ge oss gärna din åsikt.

5. När vi ändå har jämlikheten som bordsfråga.... Vi jobbar varje dag med att få tjejerna att betala. Alla annonser där vi begär lika betalning - fungerar inte. Alla aktörer som erbjuder teledejtning har samma problem. 020 samtal och tjejannonser, plattform, övervakning etc kostar pengar. Killarna hindras inte att ringa gratisnumret, men möter då till 99% andra killar. Visserligen finns det alltid någon/ra män som kanske kommer på tanken att pröva att prata eller t.o.m dejta en annan man. Men problemet blir att vi kan inte utveckla Cafét.

Den tjänst vi skulle vilja se fungera är en taxa. Men det kanske är som att vara kalsongtillverkare? Visst får tjejer både köpa och bära kalsonger, men njuter som mest av att få titta och känna gratis? Girlpower eller inte? Hör av er om ni har några tankar och idéer om det här.

Njut av spännande äventyr ibland höstlöv och mingel på linjen!
Helena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0