Dreamhack = Kärlek!

Det blir inga rader om The Royal Wedding, ni har redan läst alla klokheter, vitsigheter och fakta. Jo, jag var där och insöp en fantastisk solig dag med tonårssönerna. Det var en fantastisk atmosfär av välklädda, glada, artiga Stockholmare och besökare. Veckans rockenroll-etta i upplevelser slogs med råge av pyssel i Jönköping.

Vi kom på söndagen till en annan planet, Dreamhack som älskas av WOW, CS etc spelande killtonåringar av alla sorter. Hundratals pågar (2% tjejer i spelbåsen - var är ni???) i varje Elmiamässhall. Junkfood av bästa kvalitet, techno/synthpump, Telia, Samsung, Binero-sponsorer, lika mycket GIGABIT som Danderyds kommun använder.
Ett NASA i gympadojjor! Har man aldrig varit med om denna mängd kärlek till dataspel och livsstil får man en chock. Kemiskt fritt från föräldrar... Ett fenomen av 400 frivilliga som backar hela horden av Jolt-coola computer kids. Det är lätt att bli mjuk i kroppen av all passion som ligger i luften i hallarna. Känner igen den från Cafét när det är som roligast, när det är som mest folk på linjen, communityfeeling, alla får vara med, synas och höras lite eller mycket.  Vi har redan bokat nästa Dreamhack i november för våra tonårskillar...och oss...vi följer med..man blir ju som dom man är med:-) Funderar på att bygga ett Dejting-typ-Dreamhack i luren, undrar hur ett sånt skulle låta?

Fortsatt spiffy vecka - vart du än är!
Helena




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0