Favorit i repris.

Värt att upprepa från förra veckans blogg;  
Är folk verkligen på linjen?
Jo, det kan du faktiskt kolla på följande sätt:

1. Får du svar? Om du har lämnat en "attraktiv" presentation av dig själv, så kommer du att få svar. Är det 15 killar på linjen och du som tjej får 1-2 svar/meddelanden, så är det lite mysko. Speciellt kl: 04.00 - en vardag...

2. Är det "alltid" nästan lika mycket tjejer som killar på linjen? Hmmmm..... det normala är är att folk dyker upp i klungor eller spridda skurar, inte nästan lika många är inne på linjen och speciellt inte dygnet runt.

3. Tysta meddelanden både som presentationer och meddelanden. Vem är det som skickar dom, en redaktion eller vanligt folk? På Cafét så släpper vi inte igenom "sound of silence" - för Din skull. Dessutom kostar det ju för killarna att ringa.

4. Hör du ett meddelande där en någon säger fakta fel, tex pratar om vilken härlig söndag det är och hur dagen ska spenderas, men det är faktiskt tisdag.... Vi kallar det recyklade meddelanden. Se upp för dom!!!

5. Om det ständigt hör "det har kommit in en ny besökare..." igen och igen, dygnet runt och man fortfarande inte får respons. Kan det vara något att ifrågasätta.

Som tidigare sagt, så märker vi att fusket breder ut sig och det förstör för alla, även dom som sköter sina linjer. Vårt eget mål är att ge en så bra service och plattform som möjligt. Visst får vi också buggar i systemet ibland, men det jag skriver om handlar om regelrätt fusk och stjäla folks pengar. Man måste vilja gäster det bästa som går att få - det är alltid målet. Då kommer ni ju tillbaka!
Tänk om det är din framtida partner du ska hitta, för lek eller allvar - då måste vi ta linjen och vår service på allvar.

Vi närmar oss julen med mycket mys eller med Norenpjäsprägel. På Cafet är det endast prinsar och prinsessor som är vaken när klockan slår midnatt. Dagarna innan julafton ökar trycket på linjen dag för dag, för att halveras under själva julafton, sen ökar besöken igen på juldagen, då dom flesta verkar ligga horisontalt med lätt magknip och som önskar lite sällskap i luren.

Kasta en mjuk snöboll på någon du flirtar med.
Kärlek börjar ibland med bråk:)
Helena å Cafégänget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0