Maxa din dejtinglycka med doggen!

Visste du att hundar kan ge dig kärleklyftet?
Om du inte redan har en - köp en mysig lurvig vän.
Vad sägs om en partner in life som är kravlös, alltid glad, inte säger emot dig.
På "dog walken" ges otroliga möjligheter till en flirt eller bara ett litet prat.
Precis som på Phone Café;-)

Låt hunden jobba för maxad utdelning. Lovar att det ger resultat.
Heta tips för conversation pieces är:
1. Liten portabel hund, kan föja med lättare i båt, hus och hem.
2. Dressera den väl så den inte stör ev avancemang i soffan eller....
3. Lär den trix så den kan underhålla er och locka fram skratt.
4. Inga pip från Dggen när den stå kvar utanför sovrumsdörren på första dejten....(egen erfarenhet)
Blir du dumpad har du alltid en kramgo vän som aldrig sviker din sida:)

Jo, kom ihåg att vi på kundtjänsten är som din trogna Labrador.
Vi tar hand om alla frågor.
Förra veckans Telia fakturaproblem verkar ha löst sig.
Men hojta till om du inte får hjälp - det får du av oss.

Hallabaloovecka på Dig!
Helena å Café gänget.Fel på Teliaräkningen?

Vi har nyligen fått en del frågor till kundtjänsten om dubbeldebiteringar på 0939 nummer på Telias räkningar. Det har blivit något fel i debiteringssystemen enligt Telia, vilket gör att vissa abonnenter kan ha fått extra höga räkningar. En del samtal har debiteras med exakt samma summa flera gånger. Så tveka inte att höra av dig till oss om du ser något du undrar över. Det är vårt jobb att ta hand om våra kunder och se till att du får bästa tänkbara service hos oss. Glöm inte att du alltid kan ge oss och teleoperatörerna ris och ros på info@phonecafe.se

Helgen var supermysig. Besökte London med vänner. Har inte varit där på flera år. Det är härliga vibbar i Londons luft. Turister, nattklubbar, parker, Harrods, en fin liten afternoon tea. Kanske smittar glada turisters humör av sig på Londonborna? Eller så är det vädret som är lite mildare i pub-bältet?

Svensken är ju rätt ändå rätt speciell, vi bor i mörker halva året, pälsar på oss och existerar i isoleringen som ger oss max 700 lux i ljusstyrka på vintern mot 2000 på sommaren. Burr…vintrar som i några dekader har producerat en grandios export av musik och numer datamjukvara, speciellt till mobila appar. Garagebanden är utbytta till data-nerdar som kanske är våra nya inkomstthjältar och som kanske kommer att rädda 60 talisternas pensioner? Kylan och mörkret kanske inte är så dumt...

Kom ihåg nu när november kryper inpå ditt skinn, att man måste inte dejta för att ringa Cafét. Det går lika bra att hitta en prat-kompis att överleva vintermörkret med. Kanske byta lite prat med varandra om kärlek och vad man mår gott av? Berätta några roliga anekdoter som värmer upp inombords?

Put your life on fire - not ice.
Det finns någon därute för dig. Just do it!
Helena (numer med raggsockor på)

 


Sicken glamour!

Berättade i förra veckans redblogg om min utnämning som en av 10st kvinnliga VDar som fick ta emot eloge i Stockholms stadshus på www.foundersalliance.com  årliga middagsgala och prisutdelningar inom entreprenörskap. 650 bolagsbyggare till bords och en laddad stämning. Wow vilken känsla det var att få ta emot allas applåder och alla andra entreprenörers grattis efteråt. Tack ni som troget ringer Phone Café, ni bidrar till god företagarstatistik!

Men lika roligt var det att Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan fick priset som årets Entreprenör för skapelsen Odd Molly, kvinnomode a la bohemian chic.

I Pers sommarprogram på P1 som sändes den 30e juni i år http://sverigesradio.se/sida/laddaner.aspx?programid=2071&sida=8 kan man lyssna till the full story om hur han bodde i Los Angeles som världsmästare i skatebord, kom ur sitt missbruk, vägen till att bli Sveriges modeikon, kärleken till Lena PH som han nu har gift sig med. En story alla gillar, från botten till toppen – All the American way.

På linjen guppar det upp och ner i besöksantalet. Roligast var det i lördags efter TVs prime time (mellan 19.00-22.00). Massor av pratglada och glädjen stod högt i tak. Kul!!! Kanske är det den höga höstluften som inspirerar, de vackra färgerna ute, eller bara kollektiva amourvibbar i Sverige? Hur som än haver, härligt är det mest höstmys och allra bäst tillsammans med någon man tycker omJ

Fortsatt härligt höstprat och dejtningvecka - Helena

 

 

 


The Voice!

Hoppas ni har haft en härlig hösthelg. Jag har roat mig med att mingla och hitta dejter på Cafét. Men istället för dejting så blev det bara ”prat” med många killar. En viss procent av både tjejer och killar vill inte alltid träffas, utan bara prata en stund. Det kan handla om drömmar, lite problem och några som bjuder på en dos humor. Jag känner mig lite som Loket i Bingolotto, jag pratar med folk ifrån hela Sverige. Fast mina lådor (alla ni över 30 år kommer ihåg att man fick välja som minst en vinstlåda om man kom fram via telefon till Loket – i direktsändning!) innehåller en annan slags vinst för mig. Jag får ofta höra att jag har en trevlig röst och att den inger lugn (mina barn säger inte riktigt samma sak eftersom samma röst kör mantrat om läxor), men okej.

En vän som är gympalärare berättade att han hade bjudit in en Amerikansk Fotbollstränare modell size bigger than big i förra veckan och som fick gymnasieeleverna att hoppa högt för att han lät som en högljudd men väldigt tydlig general klar för attack. Min vän trodde att nu sticker ungarna som desertörer, men ne he… dom gjorde alla övningar t.o.m dom nerdiga och det med GLÄDJE!

Jag tror att fler än jag och Amerikanen med ungdomarna i träning gillar tydlighet och raka puckar. Vi matas med fler och fler tidpunkter på dygnet då vi måste ta beslut. Det tar kraft. Många vuxnas hjärnor blir som en del  tonåringars hjärnor, totalt känslomässigt splittrade. Läroplanen för svensk skola borde ta med ”Retorik” på schemat redan i lågstadiet, gärna med amerikanernas sätt att kommunicera som förebild. Det lugnar nerverna.

På Phone Café så hörs det tydligt vilka som kan erbjuda den tryggheten. Man störs inte heller av att se andra delar av kroppsspråket. Fokus ligger på ”The voice”. Så ring in och njut av varandras röstfrekvenser och vad som egentligen sägs.

Annars har veckan varit oslagbar. Ni får snart se mig lite mer publikt. I veckan som gick så intervjuades jag för Tres tidning ”Position 3” om just Phone Café. Jag har även fått äran att bli utnämnd av entreprenörsnätverket www.foundersalliance.com och ska presenteras ska i Stadshuset, Stockholm på torsdag som en av 10st kvinnliga VDar som en slags förebild för andra kvinnor som kanske vill starta bolag. Jag känner Suffragetternas historiska vingslag – fast i det här fallet, att det ska gå att hålla ihop företagsbyggarlådan med en livsstilsrosett som hålls ihop av passion för det man har valt att jobba med.

Sparka i löven och ha en härlig höstvecka.
Helena


RSS 2.0