Sicken glamour!

Berättade i förra veckans redblogg om min utnämning som en av 10st kvinnliga VDar som fick ta emot eloge i Stockholms stadshus på www.foundersalliance.com  årliga middagsgala och prisutdelningar inom entreprenörskap. 650 bolagsbyggare till bords och en laddad stämning. Wow vilken känsla det var att få ta emot allas applåder och alla andra entreprenörers grattis efteråt. Tack ni som troget ringer Phone Café, ni bidrar till god företagarstatistik!

Men lika roligt var det att Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan fick priset som årets Entreprenör för skapelsen Odd Molly, kvinnomode a la bohemian chic.

I Pers sommarprogram på P1 som sändes den 30e juni i år http://sverigesradio.se/sida/laddaner.aspx?programid=2071&sida=8 kan man lyssna till the full story om hur han bodde i Los Angeles som världsmästare i skatebord, kom ur sitt missbruk, vägen till att bli Sveriges modeikon, kärleken till Lena PH som han nu har gift sig med. En story alla gillar, från botten till toppen – All the American way.

På linjen guppar det upp och ner i besöksantalet. Roligast var det i lördags efter TVs prime time (mellan 19.00-22.00). Massor av pratglada och glädjen stod högt i tak. Kul!!! Kanske är det den höga höstluften som inspirerar, de vackra färgerna ute, eller bara kollektiva amourvibbar i Sverige? Hur som än haver, härligt är det mest höstmys och allra bäst tillsammans med någon man tycker omJ

Fortsatt härligt höstprat och dejtningvecka - Helena

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0