Hugonytta och ost-love?

Flickor och damer – ni har haft besök på Cafét av Hugo Rosas i helgen. Hugo är ju som sagt en ”brudmagnet” och när tjejerna kommer, så kommer killarna till linjen. Ingen Einsteinteori direkt. Hur gick det då? Tja, Hugo är typical latino. Mjuk sexig och omtänksam, med glimten i öga och på tungan.

Tjejer tar egna initiativ. Hugo fick repons nu i lördags, även om den var blygsamt i starten. Kanske är det Sex and the City som har påverkat förändringen allra mest, att tjejer är numera är så ”på”. Kikade just på ett SC avsnitt på Comedy Central kanalen och fick en skön känsla i kroppen när Samantha verkligen tar ut svängarna i bingen. Tänk om man hade gjort en serie fast tvärt om? Men killar som välter omkull tjejer på löpande band? Tänk hur det var för 100 år sen, då hade kvinnlig sexualitet ett slags ”häxa på bål” feel över sig. Undrar hur vi i västvärlden ser på det hele om 10 år?

Vi äter ju saker, kanske mat är vägen till snabbare jämlikhet under täcket?
Visste ni att i Parmesanost finns det ett ämne som gör tjejer lite hetare på gröten.
Parmesan, tonfisk och alger innehåller ämnen som fenylalanin och histadin som sen omvandlas till fenyltetylamin och histamin som värmer upp i hela kroppen.

Det är precis vad vi anade, jo att det varit en stor konsumtion av Parmesan under sommaren i alla fall av alla tjejer som ringt in till Cafét i sommar. Dom har varit fräckare, mera forcerande och väldig framåt, det är lite extra kul såklart.

Vi på redaktionen har också ätit Parmesan som gjort oss aktiva i vårt arbete. Denna sommar har varit väldigt produktiv och bra för Phone Café. Vi jobbar hårt på att följa med allt vi märker efterfrågas på linjerna. Heta bloggkungen Hugo Rosas och en till latin lover kille i egen hög person - Dogge Dogelito. Hugo hänger på linjen lite då och då (klicka på bannern högst upp för att få veta när). Dogge kommer du få höra mkt i våra radiospottar och kanske på linjen också om du har tur.

Vi har självklart inte glömt bort er killar. Vi har nämligen lyckats få tag i en av Sveriges läckraste MILF,ar,  Birgitta Dahlgren, alla killars stora dröm och hon uppfyller många  önskningar i ett. Hon är en tuff karriärskvinna och fantastisk kock. Birgitta vet verkligen att en mans väg till hjärtat går via magen. Hon har ett vackert hem, tar väl hand om sitt yttre och bejakar sin kvinnlighet. Birgitta kommer du också få ta del av i Phone Caféannonserna och hon har lovat att gästa våra linjer i hopp om att träffa en trevlig karl. Håll utkik inne på www.phonecafe.se  så missar du inget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0