Gott om snyggingar i gamla och nya annonser!

Som ni kanske såg så publicerade vi nyligen några backstagebilder från vår kommande kampanj (håll ut, den är jättesnygg!). På bilderna syns Jesper Johansson från Paradise Hotel tillsammans med den heta modellen Cissi Johansson. (Enligt envisa rykten hettade det till mellan dessa tjusiga personer under fotograferingen...)
 
Phone Café firar som sagt 20 år i år (TJUGO ÅR! Se upp för dåliga kopior!) och vi har grävt i arkiven. Tänk så många roliga annonser vi har haft ute under dessa två decennier.
Ja, det finns en hel del material att rota runt i.
Kommer ni ihåg annonserna med Carolina Gynning? Nyss utstigen ur Big Brother-huset plåtades hon för Phone Café. (Bilder dyker upp i ett senare inlägg.)

Kommer ni ihåg alla roliga tv-reklamfilmer? På nittiotalet var det ju mycket populärt med datingreklam i diverse TV-kanaler. T ex på MTV (på den tiden då MTV fortfarande var en musik-kanal). Det finns en del roliga klipp på vår hemsida.
 
För ganska många år sedan var det Natacha Peyre som var på tapeten (som sagt) och hon poserade glatt tillsammans med den väldigt hunkiga David Lotfi.
 
Och med det önskar Phone Café Crew dig en härlig helg och vi hörs på linjen!
 
PS Phone Café finns numera även på Instagram. Kolla in phonecafedate.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0