Lyxen i att kunna ”ignorera”

De lite mer ekivoka sätten att umgås på har i det puritanska Sverige länge setts som något ”dåligt” och ”fult”. Ja, vi har i årtionden intalat oss själva – och världen – att vi inte bara jämställda, utan också liberala och fria i vår sexualitet. Så är knappast fallet.

I storstäderna har år ut och år in nattklubbar som i folkmun kallas ”porrklubbar” attackerats av arga moralkämpar. Bilar med reklamskyltar för dessa klubbar har även de attackerats och diverse förbud har testats, ty det har ansetts kvinnoförnedrande att se affischer på avklädda mer eller mindre eleganta damer ila runt längs gator och på torg. På senare tid har det blivit dags för männen att ses som objekt i olika föreställningar, uppsättningar och danstrupper, och ja, protester har naturligtvis hörts. Två fel blir inte ett rätt, har det ofta hetat.

Även tele”klubbar” såsom Phone Café har attackerats och kritiserats. ”Här finns snuskgubbar” sägs det ofta högljutt med en efterföljande suck, och vad är väl i puritanska Sverige värre än en så kallad snuskgubbe?

Visst, på Phone Café finns snuskgubbar. Men även snuskgummor. Och inte minst – de som inte är det minsta snuskiga. De som bara vill snacka bort en stund – och kanske i majoritet: de som mer eller mindre aktivt söker den stora kärleken.

Samtliga kategorier kan samsas på Phone Café på samma sätt som de samsas ute i den verkliga världen (låt mig dock poängtera att Phone Café i allra högsta grad är en del av den verkliga världen, men du förstår nog vad jag menar).

Vill du inte tala med någon som andas tungt och uppenbarligen är sugen på lite vuxenlajbans så kan du med ett enkelt knapptryck se till att personen ifråga inte kan kontakta dig. Eller ens höra dig.

Eller omvänt: är du inte ute efter att finna ditt hjärtas prins/prinsessa så kan du också ”ignorera” dem du inte är intresserad av, för att lättare kunna fokusera på dem du misstänker är ute efter samma sak som du själv. Win-win!

Tänk om det vore lika lätt ute i samhället! Tänk om det gick att med en enkel knapptryckning ”ignorera” den där jobbiga grannen. Tänk om du, där du hänger i någon bardisk, skulle kunna göra dig osynlig för dem du inte vill ska komma fram och snacka med dig. Det vore nåt det.

Och det är så det funkar på Phone Café.

Välkommen in och välj och vraka bland just dem som intresserar DIG!

Sköt om Er därute - Kim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0