Dags att skörda frukterna

Jag tänker att människan och naturen på något vis lever i en symbios, oavsett vad man bor. Kanske det blir närmare av att bo i och väldigt nära naturen, det går bokstavligen under skinnet, årstiderna lever i en och då tänker jag inte bara på Fäbodjäntans praktiska lösningar kring frukt och grönt utan att vi alla blir påverkade även sexuellt av det som händer i naturen.

Nu är det skördefester och höstmarknader runtom i landet tex startade Sveriges största skördefest - Ölands skördefest, igår och vackra, fylliga, oranga pumpabilder fyller ens näthinnor på hemsidor och i sociala medier. Alla pyntar och piffar sina trädgårdar, grindhål och stenmurar samt sig själva, det är en fantastisk helg och dessutom visar alla konstnärer sina alster och det är mycket mat och dryck utomhus.

Alla sinnen får vara med, det är färg, form, smak, doft, känsel, socialt och solen skiner över alla. Kläderna tas av och människor är gladare än någonsin. Som om detta är sista chansen att njuta av den här formen social, fruktig eufori innan hösten och vintern träder in på riktigt och det blir andra fokus som prioriteras.

Sexleksaker är härliga men ekologiska gurkor och annat är också väldigt roliga att leka med och att gå runt och tänka på detta vid skördemarknader gör att det blir extra lustfullt och pirrigt både här och där, eller hur?

Önskar er en både inre och yttre skördefest och ta vara på alla sinnen i samklang med naturens vackra utbud som även vi är en del av.

Njut!
Fanny Hill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0