"Viktig" helg på ingång

INFO: Vi har haft vissa tekniska problem på Phone Café under de senaste veckorna. Ni som drabbats kommer att kompenseras.

Internationella kvinnodagen passerade som hastigast och jag antar att herrarna på Phone Café uppvaktade damerna på ett sällan skådat elegant vis.

Eller hur var det, kvinnor? Uppförde karlarna sig?

Fredag igen och ännu en härlig helg står för dörren. Det mesta handlar just nu om Melodifestivalen, men håll ut! Snart är det över och Eurovision börjar inte förrän i maj...
Själv älskar jag detta spektakel och det eviga gnället om att MF "tar över" är korkat - vilket man inser snabbt när man tänker på hur stort utrymme alla typer av sport tar. I evigheter ska det ältas om sportsliga prestationer, som om de faktiskt var viktiga och väsentliga. Till och med nyhetssändningarna avslutas med sport"nyheter". Sinnessjukt.

Tillbaka till kvinnodagen, typ. Jag tycker att vi ska hylla kvinnan genom att rösta fram Loreen till vinnare i lördagens MF-final! KOM IGEN NU! Ring och rösta. Inga sura miner på söndag och inget gnäll om att "fel låt vann" om ni inte röstade.

På lördag kväll får ni hemskt gärna sitta på Phone Café, men när det är dags att rösta - då gör ni ert jobb!

Capisce?

Krönikör Kim - bestämd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0