Alla har vi vår plats i samhället...

Äntligen fredag och förstår ni vilken härlig helg vi har framför oss?

För det första så har vi The Voice på TV4 i afton. Jag erkänner att jag kollar endast för att Carola är med.
Vilken kvinna hon är! Vilken stjärna! Snygg, sassy, rolig, bräkig och platstagande. Älskar det.

Självklart skapar denna kvinna reaktioner och hon väcker som ett brev på snigelposten känslor hos de avtrubbade medborgarna. De rusar till Twitter och spyr ut allt elände de bär inom sig (och i vanliga fall endast låter pysa ut när de tar den där lördagsgroggen).

I stugor och bodar runt om i landet sitter Gråa Greta och Lennart Lagom och tycker att Carola är ”lite för mycket” och ”tar lite för mycket plats”. Jag njuter. Ni förstår, en stjärna är en sådan som väcker känslor och får människor att reagera istället för att bara sitta och mellanmjölksaktigt lalla med och jollra på. En sådan människa vill jag också vara.
Så hatten av för Carola!

Och i morgon har vi Charlotte Perrelli i Melodifestivalen.
Denna Stjärna som alltid ”levererar” (ogillar detta ord men kommer inte på något annat just nu) och dessutom alltid serverar oss en bra låt.

Jämför man Charlotte Perrelli med många av de andra ”artister” som titt som tätt dyker upp i Melodifestivalen så kan man snabbt konstatera att Charlotte är en Stjärna medan de andra är doaflickor. Tänk den stentrista Velvet. Eller Sonja Aldén. Eller till och med Shirley Clamp. Star Quality ZERO, så line up ladies – ställ er i kören för nu kliver Stjärnan in på scenen.

Ha en fin helg – vi hörs på linjen (men inte under låtarna utan under den trista mellanakten).

Krönikör Kim – kan skilja en stjärna från en doa.

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0