Möhippa med Wiktor och Bunnies!

Killar - nu kan ni killar sluta läsa….

 

Möhippa är wow!!! Jag har aldrig i mitt tidigare liv varit på eller fixat en hippa.

I fredags sa det pang. En ”brud to be” som jag känner, är ganska frivol ändå lite konservativ och som också är en högt uppsatt kvinna i maktens korridorer skulle vi fira. Jag hade fått äran att tossa ihop hennes kompisar och vi började med fotografering för en årsalmanacka på www.mohippestudion.se i Stockholm. Alla +40 tjejerna busade med kläder framför kameran. Vi fick fotas en och en med vår artist-make-uppade Brud i allt från lack&läder, till femtiotals outfits i höga klackar. Champagne och fnitter, kameran smattrade på. Efter en finmiddag i city drog vi och vår Brud lagom glada under tassarna till en Playboy Mansion-tema fest på Lidingö. WOW vilken fest. Tack Paul!!!

Pole dancers, grym DJ, eld och kolsyrekanoner, bladkonfetti, på Bryggan, Lidingö. Stort och påkostat. Alla måste ha varit modeller – för ingen av oss hade tidigare sett så mycket vackra människor. Vår brud blev naturligtvis uppsnappad av snyggning-poledancer Wiktor Sjöwall, vips upp på en stol och en dunderhärlig poledansande Wiktor som är proffs med stort P. Han har setts på TV6s ”Stockholmsnatt” i vintras och han är en snackis på stan här i Stockholm. Snygg, vig, och så sexig www.wiktorsjovall.se Equivoke Poledancing is it tjejer!!!

 

Natten avslutades med ett par till glas skumpa och en snabbis in på Phone Café.

Bra stämning där också. Efterfestade lite på linjen. Fick ett nummer till en kille som också varit på samma ö, men en annan fest. Vi ska kanske ses till helgen...

 

Suger på den här karamellen ett bra tag.

Rock on!

Helena



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0