Eric Saade brädad av sockersött!

Erics röst höll nog inte riktigt. Bra låt, fånig titel, snygga ”Take that” dance moves. Men vad hjälper det när ångloket av ”grannröstning” avgjorde ändå. Azerbajdzjan låt med Nikki&Eli var söt, men ingen slagerdänga. Fast den var ju svenskskriven och…handlade om sockrad KÄRLEK. Men de sockrade paret borde varit 2a så det så. Det mest chockerande var inte bidragen. Tvärtom. Nivån på artisterna var verkligen imponerande mot för kanske 10 år sedan de fd Sovjetstaterna gjorde sitt bredare intåg i Eurovision Contest.

Nop det roligaste var att alla Skandinaviska länder ”också” röstade på varandra helt utan att skämmas – i bästa östeuropa-stil! Wham där satt den, som en paj rakt in i TV format ägarnas fejjor. Dessutom skrek killen i popbandet från Danmark att han ville sätta på en av de kvinnliga (skitsnygga) poängpresentatörena.
Rakt i direktsändning! Vad har killen ätit för kakor månde? Så tjo vad det var livat i rutan – kan inte vänta tills nästa Eurovision contest. Då lär det bli laddad sång i en ladugård med super 8 kamera, för Azerbajdzjan har en ”plånka” lika stor som en påse potatis. Cant waitJ Undertiden läs på: http://en.wikipedia.org/wiki/Azerbaijan 

Har du har ork, skriv nästa låt dom kan tävla med. För det har ju alltid varit svenskar som har skrivit landets bidrag i tävlingen de senaste fem åren. Bara det är ju häpnadsväckande.

Viva la kärlekssocker from the very East!
och ha en härlig dejtningvecka på Cafét!
Helena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0