Stanna hemma vid spisen..?

Jag var ju bara tvungen att peta in den här spännande länken om vad tjejer verkligen vill ha. Kolla in Times artikel och läs resultatet av forskningen:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1345520/What-women-REALLY-want-To-marry-rich-man-stay-home-children.html

Varför? Har inte råd eller vill välja bort barnen till någon annan var ju ett par av svaren.

På Phone Café går det ju rätt hett till och vi har aldrig riktigt fått veta hur många barn det här blivit på snart 17 år igenom alla dessa millioner av samtal och flirtar.

Cafét är ju både ett ställe där folk oftast hemlighåller sina möten med andra. Men nästa gång du hör någon som vill luta sig tillbaka och låta dig göra jobbet på jobbet, så är det smickrande att få vara den som bär brallorna i huset och gör en snärtig karriär men vänta.... är det smart? Det känns faktiskt ganska lyxigt att få vara hemmafru. Kolla bara in nästa avsnitt av Desperate Housewifes. Livet på Wisteria Lane är ju rätt så spännande, så det saknas ju inte förebilder på TV om hur det ljuvliga hemmalivet kan vara. Många av oss tjejer kan inte vänta till läckerbitarna till tjejer är tillbaka i rutan igen och tänk..det är ändå 2011. Totalt Hedenhös att ens erkänna att hemmalivet kan vara så nice. Men tänker stå för detJ

Veckans kom ihåg: Alla Hjärtans Dag närmar sig med Godzillasteg! Har du fiskat fram din pussbara dejt till den 14e februari?

Fortsatt mysig dejtingvecka i luren.

Helena

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0