Bojad för livet på webben?

Räkna med att otrohetsdebatten i media kommer att ta fart förr eller senare.
Otrohetssiterna ploppar upp som svampar ur backen. Senast ut är victoriamilan.se, flirtfair.se och lunchdate.nu. Tillsammans med andra sexsiter så fiskar man numer med korrekt böjd krok - dvs raka puckar - "Var otrogen - livet är kort".

30% av singlarna på dejtingsiter är inte singlar utan i någon form av relation säger victoriamilan som är en klon på ashlymadison.com i USA och som har över 6 millioner användare.
67% av männen i Aftonbladets undersökning är otrogna, något pyttemindre för kvinnor.
Andra undersökningar på webben indikerar detsamma.

Men...Sverige är ett rätt litet land befolkningsmässigt. Risken för upptäckt finns trots allt. Suddiga bilder med en del igenkänningsbara bakgrunder ökar kanske den möjligheten. Sen när alla har manglat runt ett varv med varandra i sänghalmen återstår frågan; var det värt det? En del byter ju faktiskt partner efter provkörningen är gjord. Tänker killar och tjejer olika här? Är det en könsfråga med vardaglig diskbänksrealism? I sverige gör kvinnor gör fortfarande 75% av hushållsarbetet jobbar, hämtar mest på dagis och sitter på föräldramöten. Hinner orkar man igångsätta hela apparaten runt en otrohetsaffär undrar väninnorna?

Det känns som om massor män jagar och ligger på som attan på dessa siter, men få kvinnor svarar upp för att strida till egentlig action mellan lakanen. Om det inte är tex familjära situationer som en fest med "tillfälligheter" som uppenbaras, kanske just över samma diskbänk...

Jo, även på Phone Café söker både män och kvinnor äventyr utanför det etablerade förhållandet. Är vi moraltanter om det hela. Nop. Folk får använda tjänsten som dom vill, så länge alla är schyssta mot varandra och lagliga. Men till skillnad mot webben så verkar det som om att "röstäventyret" lättare kan läggas åt sidan när luren läggs på. Då försvinner ju alla meddelanden och samtalet är avslutat. På webben ligger allt kvar - for ever - om inte EU släpper ett nytt direktiv som säger att tex Facebook måste radera ut en profil 100% om ägaren till innehållet vill det. 

Vi finns här i kundtjänsten om du har frågor, maila eller ring.

Ha en härlig vecka på linjen!
Vi hörs,
Helena




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0