Grattis på Alla Hjärtans alla ni underbara Café gäster!!!

Utan er är vi ingenting!
I USA heter det ju Valentines Day och dagen är uppkallad efter den Italienskfödde Amerikanska skådisen Rudolf Valentino som var stumfilm-Hollywoods förste älskare under 1920 talet. Men innan han trillade av pinnen gifte han sig med Jean Acker, en lesbisk tjej i hela fem dagar, tog slut när hon låste honom ut ifrån hotellrummet på bröllopsnatten. Sen blev han bigamst (gift med två fruar samtidigt) då fick han krypa in i kurran ett tag. Han är numer känd som aktivt spöke i just Hollywood http://www.legendsofamerica.com/gh-celebrityghosts3.html  efter att ha dött blott 31 år i magsår. Inte så snyggt avslut kanske, men ändock en kille som damerna svimmande för. Hur det kommer sig att Amerikanerna sen ville uppkalla denna kärlekens dag efter denne koleriske man, vete katten.

Tips för idag och kanske hela veckan om man nu råkar vara lite back loggad just den 14e februari (borde kanske ha legat runt midsommar va): 

Överaska din käresta med praliner och skumpa (aldrig fel), se till att baxa iväg knottarna och bädda med silkeslakan…
För fridluftsparet; varm choklad, apelsiner, messmörsmackor avnjutes på fårskinnsfäll på den högsta punkten utomhus som det går att promenixa till och behåll stämningen för härligt topp-hångel - när sista tuggan på Skogaholmslimpan är avklarad.
Alla hjärtans för den som inte ännu har en partner...tja vad tror du att jag ska skriva här...stick ut på Sergels Torg med en skylt på magen och vrålyla Ole Sole Mio i medhavd megafon?
Nop, lyft luren såklart, ring Phone Café - häng med här.. som vår dörrvakt Harry säger. Vi bjuder ju på både dejtingmingel och kanske telefonhångel på just Alla Hjärtanes den 14e, varje år!

Kramgoa-röda hjärtan på Dig - Helena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0