"Häng" med Café!!!

Råkar du vara i Stockholm i helgen och är very singel? Ta chansen och gå ner till Norrmalmstorg på lördag kl 14.00 - 16.00 och anmäl dig till en "Pimp my Date" kväll. Det är kul att åka limmo, dricka bubbel och flirta ohämmat med andra singlar. Första turen går ut 19.00 ifrån Hotell Anglais vid Stureplan. Skulle du vara en nattuggla så kika ner till oss på Undici på Grev Turegatan 30 och mingla med oss, alla som fick åka med limousinen och som vid det laget är i fin form för kalas. Klicka på bannern på www.phonecafe.se eller kolla in annonsen i Hänt Extra, Se&Hör, Amelia eller kvällspressen för att få mer detaljer. Mingelbilder på det hele kommer sen upp på både Phone Cafés Facebooksida och hemsidan såklart:)

Nu anar du att vi på redaktionen har fått fnatt. Är inte Phone Café ett tillhåll för anonyma? Mja.. man kan nog tro så eftersom det är lätt att köra med lite "låg profil" på linjen. Men eftersom gäster genom åren har hört av sig med tack-mails och bebisfoton, så vet vi att det finns en glad skara som är öppna för the wild and a bit crazy things utan "gardinen nerdragen". Så häng på...

Missar du den här chansen så kommer nya möjligheter att hänga med. "Pimp my Date" aktiviteter blir det bla i Kungsträdgården i sommar. Även Göteborg och Malmö is in the limelight för a bit of the dating pie alive med oss. Så håll koll här, det blir på våra hemsidor som eventen kommer upp.
Glamour-limousinen, bubbel, mingel, make up och dejter är ju dessutom 100% Gratis!

Enjoy!
Helena å hela Café gänget


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0