Lyckad Pimp my Date!

I lördags vibrerade Stockholm av sol och vårvarma Stockholmsflanörer. Vår limousin stod uppställd på Norrmalmstorg och Stureplan. Förbipasserande vred på nackarna när ”Barbie goes Rock” sträckte ut sig på huven för att signalera uppdraget; kom hit, ni singlar – anmäl er för att åka i limmon ikväll, sippa på gott-gott, mingla och blinddejta.

Första gänget som fick åka med kom straxt innan sjutiden till Hotell Anglais. DJn inne på Anglais spelade soft pop och lounge, stämningen var förväntansfull, bubblig och skön bland alla våra 25-35 åriga dejters. Tre limousinturer skjutsade iväg de tre gäng som efter en timmes limmoglidartur gick till nattklubben Undici. Alla deltagare hade bytt nummer med varandra, var supernöjda och rullade hem på hörntänderna vid tretiden på natten.

Mer bilder kommer snart upp. Planen är att vi ska köra fler Pimp my date events i år. Så håll i solhatten och koll på våra hemsidor.

Filosofiskt kan man ju i och för sig undra om Phone Café är som match.com och Mötesplatsen? Dvs där dejtingpubliken har siktet inställt på ”seriös” dejtning? Sanningen: Ja det är mycket ”korta puckar typ dejtning” och en del ”bara snack utan dejtning” som händer på Cafét.

Men det vi hör är en blandad publik på linjen.

Fredag och lördagskvällar är det mycket preparty, efterfestare, vill-ha-någon-att-gå-ut-med, så väl som gänget som börjar trillar in efter midnatt och som inte fick napp i baren. Dom prövar lyckan en gång till i mobilen innan kraschhatten mot kudden slår till. Det är därför allt mellan ”anonyma  kamelonter” och färglada superpumor samsas på Cafét.      Det finns helt enkelt framkoppling och hjärterum fur alle.

Nu är det vår- tamejfan:-)

Helena med the rock steady PC crew!

PS. Mer om Barbie goes rock på http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.175227449163213.38239.171174209568537#!/barbiegoesrock


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0