Är festen slut nu?

Vilka piper om välfärd fur alle, trovärdighet och gödslar den politiska terrängen med spiffigheter som får vänsterungdomen att pumpa upp testosteronet och att göra kulturella fin-affischer med bild på en "backslicknisse" ,  ciggar i mun, champagneglas och en femhundring i tassarna? Såg verket i förra på en soptunna i norrort med tillhörande textrader; Festen är slut!

Hmmmm..... trovärdighet… sa Bill - trovärdighet sa Bull.
För några dagar sedan behövde comrade Olhly åka in på sjukan för en knäoperation, vilket sjukhus bidde det då? Jo, Sofiahemmet på Östermalm.

Toblerone, svindyra handväskor, lantegendomar a la Persson. Det är inga tillfälligheter, det är en pågående handling. Lusten att  få lyxa till det att ibland och att få välja det bästa av service och pryttlar gäller även V? Nej inte serien V, partiet såklart:)

Alfons Åberg är söt, trovärdigare och är smidigare än en jaguar i djungelpolitiken. Han skulle troligtvis kvala in i Vita Huset eftersom mannen är som en fläckfri panter. Nästan overkligt. Men, man förväntar sig att högern jämt lyxar till det, till vardag som till fest. Så det gänget är väl redan i mål.

Trovärdighet börjar bli allas huvudfråga. Alla Café besökare har sin nivå om trovärdighet. Heta områden är ju bla otrohet, utseende, ålder och själklart färdigheter av olika slag. Gissningslekarna är i full gång dygnet runt. ”Är hon verkligen 25 år?”, ”Vill han ta en fika i nästa vecka”? ”Är jag okej om jag säger att jag tänder på en svettig hockeytröja”? En del köper storyn och fantiserar tillsammans eller bara pratar en stund. Andra träffas. Alltid lika magiskt. Festen är INTE slut! Lyxa inte yxa!!!

Värt att upprepas; Love – Peace – Understanding
Helena

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0