Prismodeller a la Café

Nu är det dags att förklara våra prismodeller för Phone Café. Ibland kan man hitta Phone Café annonserat med olika priser per minut. Varför är det så? Jo, media kostar olika mycket, TV, radio är så dyrt att man känner lukten av diskmedlet eftersom man nästan får svabba av notan innan annonsen ljuder i etern. Sedan har vi vissa mediapartners som själva vill bestämma "priset på limpan". För Cafét är lite som en Skogaholmslimpa, den kostar som oftast olika på ICA och 7 Eleven.

MEN!!! Vi jobbar på att få alla partners till pumpen så priserna per minut blir så lika som möjligt. Hemsidan www.phonecafe.se har alltid både nummer och prisinformation.

I förra veckan så berättade Ekonyheterna på P1 att nu har det gjorts en undersökning via mobilen där man har frågat 2000 personer mellan 12 och 88 år om när man är som lyckligast? Jo först och främst när man sportar, umgås samtalar och i trevligt sällskap och när man har sex.. Undrar hur många som fick bilden i huvudet att försöka uppnå en kombination av alla tre aktiviteterna samtidigt för en maxad känsloladdad upplevelse?

Eller som ett annat tankeexperiment...
om du bara fick äta en maträtt resten av livet och inget annat, vad väljer du då?
Eller den här; om du fick välja någon läckerbit för en blind date på Phone Café, hur skulle den dejten se ut då?
Superman, Tatuerad, sportig, kurvig, musklad, Madonna, Jonny Depp, Marlboro man, Kate Moss a like...
eller bara en vanligt skön svensk med tassarna på jorden?

Vi hörs på linjen:)
Helena


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0